IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Komplett Grave & Anleggsteknikk AS
Vis i kart
900 24 598
post@komplett-gat.no http://komplettgruppen.no/?page_id=205

Mer informasjon

Vår bedrift innehar høy tverrfaglig kompetanse. Med erfaring tilbake til tidlig 80-tallet innen både maskinelt og manuelt arbeide i de tjenestene vi tilbyr, sammen med bred tverrfaglig fartstid, så ser vi helheten når vi utfører anleggsoppdrag for deg. Det er på dette området vi skiller oss ut, vi er nok ikke en tradisjonell anleggs-bedrift i såmåte, selv om vi tilbyr alle de tradisjonelle tjenestene utført.

Vi har en solid maskinpark og har tilgang til alt nødvendig utstyr både selv og gjennom vårt nettverk. Våre ansatte består av en herlig blanding med unge og mer voksne arbeidere, alle med nødvendige sertifikater og kompetansebevis for det som utføres. Fellesnevneren for oss alle er at vi gløder for vårt arbeid. Vi rett og slett elsker å holde på med snø, vei, grunnarbeider, hage, skog og landbruk. Nettopp det siste vil dere som våre kunder merke i stor grad. En glad anleggsarbeider er en god anleggsarbeider.

Om du skulle ha behov for snørydding, feiing, skal bygge hus, ønsker ny hage eller gårdsplass- ev. støttemurer, har behov for transport av masser, levert grus og pukk, transport av maskiner eller biler, om du trenger hjelp på gården eller som kommunal/fylkeskommunal etat ønsker en gjennom solid samarbeidsparter, og tilslutt ikke minst som bedrift ønsker en nær partner som virkelig stiller opp når dere trenger det- bruk oss.

Vår tverrfaglige erfaring gjør at vi ser helheten- og det gjør alt mer bekymringsfritt for deg.

Komplett Grave & Anleggsteknikk AS

holder til på besøksadressen Bråtan 48, 3022 Drammen. Foretaket ble startet i 2015-09-16 og registrert i brønnøysund-registrene 2015-10-23 og som et Aksjeselskap. Komplett Grave & Anleggsteknikk AS driver i bransjen "Maskinentreprenører". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Komplett Grave & Anleggsteknikk AS på telefon 900 24 598, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://komplettgruppen.no/?page_id=205

Besøksadresse Bråtan 48, 3022 Drammen
 
Epost
post@komplett-gat.no
Telefon
(+47) 900 24 598

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies