IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Komplett Elektro Installasjon AS

Vis i kart
24 04 72 00
post@keias.no www.komplettelektroinstallasjon.no

Mer informasjon

Installasjoner i boliger og leiligheter Vi har gjennomført elektroinstallasjoner på mange bolig- og leilighetsprosjekter. Dette har gitt oss lang og bred erfaring både innen nybygg og rehabilitering. Våre fagfolk gir gode råd for at du som kunde skal velge riktige varmekilder og belysning i forhold til ditt behov.

Belysning Riktig belysning er viktig både ute og inne. Vi hjelper deg å planlegge belysningen etter behov og funksjon. De fleste boliger kan enkelt redusere 15-20 % av el-forbruket uten at det går på bekostning av lyskvaliteten. Det handler om å ha riktig belysning på rett sted til enhver tid.

Varme Det finnes mange ulike varmekilder å velge mellom. Vi kan tilby mange forskjellige løsninger for både gulvvarme og varmeovner. Ønsker du å installere varmepumpe, hjelper vi deg med å finne den løsningen som er best for ditt behov.

Sikringsskap Vi anbefaler automatsikringer med innebygget jordfeilbryter. Dette kalles kombivern og sikrer hver kurs individuelt. Spør oss om tilbud!

Overspenningsvern Vi har produkter og løsninger for alle typer bygg og installasjoner. Vi anbefaler beskyttelse av både el-installasjon, fintfølende elektronikk og tele-/datainstallasjoner.

Smarthusløsninger Smarthus er en bolig som har installert styringssystemer for lys, varme, ventilasjon og andre tekniske løsninger. Styringssystemet styres med et kontrollpanel eller bryter på veggen, fjernkontroll, eller via internett eller mobiltelefon. Våre fagfolk gir gode råd for at du som kunde skal velge riktige varmekilder og belysning i forhold til ditt behov.

Komplett Elektro Installasjon AS holder til på besøksadressen Caspar Storms vei 16, 0664 Oslo. Foretaket ble startet i 2009-09-03 og registrert i brønnøysund-registrene 2009-10-20 og som et Aksjeselskap. Komplett Elektro Installasjon AS driver i bransjen "Elektrikere". Foretaket har 23 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Komplett Elektro Installasjon AS på telefon 24 04 72 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.komplettelektroinstallasjon.no

Besøksadresse Caspar Storms vei 16, 0664 Oslo
Postadresse Caspar Storms vei 16, 0664 Oslo
 
Epost
post@keias.no
Telefon
(+47) 24 04 72 00
Telefaks
(+47) 24 04 71 81

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies