IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Kommunal Rekruttering AS

Velkommen til kommunal rekruttering

Vis i kart
23 11 45 04
www.k-rekruttering.no

Mer informasjon

Kommunal Rekruttering har til formål å hjelpe norske kommuner med rekruttering av toppledere og mellomledere til kommunal sektor. Med solid kommunal erfaring, vet vi hva som kreves av ledere i kommunal sektor og hva kommunal sektor forventer av sine ledere. Vi ønsker derfor å tilby vår spesialkompetanse når nye ledere skal velges til den kommunale organisasjonen.

Rekruttering av nye medarbeidere er en omfattende oppgave som kan ha stor innvirkning på eksisterende organisasjon. Vi tar ansvar for denne utvelgelsen i nært samarbeid med kommunens representanter i en ansettelsesprosess og diskuterer hvilken type personer, hvilken kunnskapsbakgrunn en ny medarbeider bør ha, erfaringsgrunnlag, m.m. før en setter i gang en utlysningsprosess. All rekruttering har til siktemål å videreutvikle organisasjonen, og hver gang en ny medarbeider skal ansettes, har organisasjonen en ekstra mulighet til å ta nye skritt.

Vår spesialkompetanse og innsikt i kommunal virksomhet, skal gi våre oppdragsgivere trygghet om at vi “kan” kommuneNorge. Samtidig vil vi prioritere god fremdrift i rekrutteringsprosessen, med konfidensialitet og oppfølging av det lov og avtaleverk som gjelder arbeidslivet.

Vi diskuterer gjerne neste rekruttering. Ring oss for en uforpliktende samtale.

Kontaktinformasjon

www.k-rekruttering.no

Besøksadresse Fjordalléen 18, 0250 Oslo
Postadresse Postboks 1535 Vika, 0117 Oslo
 
Telefon
(+47) 23 11 45 04

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies