IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kolonihagen AS

Godt for hode sunt for Hjerte!

Vis i kart
993 08 121
kundeservice@kolonihagen.no http://www.kolonihagen.no/

Mer informasjon

Om oss Kolonihagens historie startet i 2004. Den gang som en abonnementsordning på de beste råvarene levert direkte på døren.

Etter å ha bygget opp et nettverk av lokale og dedikerte produsenter utvidet Kolonihagen i 2007 med et eget bakeri. Et håndtverksbakeri som utelukkende bruker økologiske råvarer, og i stor utstrekning lokalt mel – og gjerne eldre kornsorter.

Kolonihagen Frogner så dagens lys i 2009. Etter å ha jaktet i langt tid på et passende utsalgssted for våre bakervarer, forelsket vi oss i bakgården i Frognerveien. Den gangen sto det kun en nedslitt stall i bakgården med jord på gulvet og et tak som kun var til pynt. Sammen med en engasjert gårdeier kastet vi oss over den nesten umulige oppgaven med å gjøre om stallen til et spisested. Et godt år etter arbeidet startet, sto Kolonihagen Frogner klar til åpning høsten 2009. Det ble noe mer enn et utsalgssted for våre bakervarer – og i dag er Kolonihagen Frogner café på dagtid og full restaurant på kveldstid – åpent 7 dager i uken. Med utgangspunkt i mange av de samme leverandørene som Kolonihagen Abonnement, har vi dag skapt et sted hvor du kan nyte ærlig og ekte mat.

Alle våre satsninger har så langt vært Oslobasert, og basert på stor etterspørsel fra resten av landet, besluttet vi å etablere en egen nettbutikk for økologiske varer som kan sendes i post.

Hver dag skal vi jakte på beste økologiske produktene, og forhåpentligvis vil vi gradvis utvikle egene kvalitetsprodukter.

Kolonihagen har i dag over 50 ansatte som er lidenskaplig interessert i økologi og rene råvarer.

Hilsen alle oss i Kolonihagen.

Kontaktinformasjon

http://www.kolonihagen.no/

Besøksadresse Sinsenveien 11, 0572 Oslo
Postadresse Korsgata 25, 0551 Oslo
 
Epost
kundeservice@kolonihagen.no
Telefon
(+47) 993 08 121

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies