IO.NO

Fullversjon Nytt søk

KOLBOTN BILPLEIE AS

Vis i kart
948 17 022
ktbilpleie@hotmail.com ktbilpleie.no

Mer informasjon

Vi bruker damp for å vaske bilene både innvendig og utvendig. Hovedgrunnen er at bruk av damp er veldig effektivt og rengjør i dybden. Resultatet er bedre. Kombinasjonen av høy temperatur og høyt trykk gir en enestående rengjøringseffekt. Utvendig vil urenheter bli blåst bort uten å lage riper eller skade lakken på andre måter. Innvendig blir forskjellig utstyr brukt til å fjerne støv og urenheter fra områder der det er vanskelig å komme til. Vanlig rengjøring kan ikke fjerne alle allergener og bakterier som har samlet seg opp over tid, men dampvask kan. En bonus er at metoden også er miljøvennlig.

KOLBOTN BILPLEIE AS holder til på besøksadressen Strandliveien 4, 1410 Kolbotn. Foretaket ble startet i 2016-02-11 og registrert i brønnøysund-registrene 2016-03-03 og som et Aksjeselskap. KOLBOTN BILPLEIE AS driver i bransjen "Bilvask og bilpleie". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med KOLBOTN BILPLEIE AS på telefon 948 17 022, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

ktbilpleie.no

Besøksadresse Strandliveien 4, 1410 Kolbotn
Postadresse Strandliveien 4, 1410 Kolbotn
 
Epost
ktbilpleie@hotmail.com
Telefon
(+47) 948 17 022

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies