IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Koa Helse OG Omsorg AS

Vis i kart
77 09 30 03
469 40 815
post.koa@koa-as.no koa-as.no

Mer informasjon

Koa Helse OG Omsorg AS skreddersyr bo -og avlastningstilbud for mennesker i alle aldre og skal gi barn, unge og voksne omsorg, opplevelser og mestring.

Vi er opptatt av de gode opplevelsene og er stolte over å kunne gi et tilbud som fokuserer på enkeltmennesket og som er individuelt tilpasset etter den enkeltes behov, ønsker og interesser. Mestring motiverer til nye utfordringer – og gir nye muligheter! Vårt tilbud er landsdekkende og vi etablerer gjerne tiltak i nye kommuner hvis det er ønskelig for våre samarbeidspartnere.

Våre ansatte har solid og tverrfaglig kompetanse – noe som gir svært gode forutsetninger for å ivareta mennesker i ulike livssituasjoner. Vi setter pris på mangfold og har godt balanserte team satt sammen av dyktig miljø- personale med ulik formell og uformell kompetanse, bakgrunn, alder og kjønn. Våre ansatte er dedikerte og engasjerte og gjør gjerne det lille ekstra for å glede noen i hverdagen. KOA har tett samarbeid med kommune, spesialisthelsetjeneste, skole og andre relevante instanser. Vi er opptatt av at våre ansatte skal vedlikeholde og bygge på sin gode kompetanse.

Kontaktinformasjon

koa-as.no

Besøksadresse Dronningens gate 41, 8514 Narvik
Postadresse Postboks 125, 9476 Borkenes
 
Epost
post.koa@koa-as.no
Telefon
(+47) 77 09 30 03
Mobiltelefon
(+47) 958 47 532
Vakttelefon
(+47) 469 40 815

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies