IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Koa Børgefjell AS
Vis i kart
948 81 704
post@koa-as.no www.koa-as.no

Mer informasjon

Børgefjellskolen er leirskole og fjellsenter med beliggenhet i Grane kommune, på indre Helgeland i Nordland fylke. Nærmere bestemt ved nedre Fiplingvatn i bygda Fiplingdal.

Selve leirskolen er oppført på gården Bustadmoen, som grenser til Børgefjell Nasjonalpark. Nærmeste tettsted er kommunesenteret Trofors, ca 35 km fra skolen.

Børgefjellskolen tilbyr aktiviteter og opplæring innen friluftsliv, rekreasjon og arrangementer som søker en naturbasert ramme. Hele produktutvalget baseres på de naturgitte forutsetninger stedet har.

Børgefjellskolen er en privat virksomhet uten offentlig støtte. Skolen tilbyr opplæring basert på det opplæringsloven og læreplanverket legger til rette for. Grane kommune har gjennom en samarbeidsavtale med Børgefjellskolen ansvaret for det pedagogiske opplegget.

Børgefjellskolen har vært drevet som leirskole siden juni 1968. Fra tidligere tider har det vært stor gårdsdrift på stedet.

Børgefjellskolen skiftet eiere sist gang i 1997 og selskapet fikk da firmanavnet Nye Børgefjellskolen DA.

Koa Børgefjell AS

holder til på besøksadressen Bustadmoen Fiplingdal, 8680 Trofors. Foretaket ble startet i 2013-04-08 og som et Aksjeselskap. Koa Børgefjell AS driver i bransjen "Leirskoler". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Koa Børgefjell AS på telefon 948 81 704, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.koa-as.no

Besøksadresse Bustadmoen Fiplingdal, 8680 Trofors
Postadresse Postboks 125, 9476 Borkenes
 
Epost
post@koa-as.no
Telefon
(+47) 948 81 704

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies