IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Knut Ivar Helgaker

Vis i kart
908 92 144
knut@helgaker-gard.no http://www.helgaker-gard.no/

Mer informasjon

Vi trenger alle inspirasjon og fornyet energi for å yte vårt beste. Derfor bør vi av og til å komme oss bort! Møtesenteret er i gårdens ombygde låve, hvor ca 800 kvm nå er ferdigstilt. Her er store og gode møterom og mingleplass som gir stimulans til kreativitet og produktivt arbeid. Vi har bare en besøksgruppe på møtesenteret samtidig. Derfor kan vi tilrettelegge på beste måte for deres opphold her hos oss. Rom for refleksjon og avkopling får du ved å skue utover det åpne landskapet, sitte inntil låveveggen, eller å gå en tur til hestene på beitet. Vi er tilstede som et personlig vertskap og sørger for at våre gjester alltid har det de ønsker av mat og drikke. Vår kokk Grethe Rækstad, som er fra bygda, legger sin sjel i å servere velsmakende Hadelands mat. Hun kombinerer det beste av tradisjonsmat med spennede, nyutviklede retter. Det meste er laget fra grunnen av, og så langt som det er praktisk mulig, benyttes kortreiste råvarer. Våre gjester får velsmakende, variert og sunn kost. Vi samarbeider med lokale, dyktige produsenter som “Hadeland Viltslakteri” og “Mat fra Hadeland”, som skaffer utsøkte spesialiteter. “Mat fra Hadeland” leverer også økologiske produkter. På egen gård har vi viltvoksende timian, karve og oregano som vi krydrer maten med, samt at vi dyrker en del frukt og bær. Til god mat hører godt drikke - vi har et utvalg av gode viner som kan bidra til å løfte matopplevelsen på låven!

Knut Ivar Helgaker holder til på besøksadressen Jorstadlinna 25, 2750 Gran. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Enkeltpersonforetak. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Knut Ivar Helgaker på telefon 908 92 144, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.helgaker-gard.no/

Besøksadresse Jorstadlinna 25, 2750 Gran
Postadresse Jorstadlinna 25, 2750 Gran
 
Epost
knut@helgaker-gard.no
Telefon
(+47) 908 92 144

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies