IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kjevikan Sjøferie

72 44 28 85

Åpningstider ( i dag: Ta kontakt )

Mandag
Ta kontakt
Tirsdag
Ta kontakt
Onsdag
Ta kontakt
Torsdag
Ta kontakt
Fredag
Ta kontakt
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
araud@online.no www.kjevikan.no

Mer informasjon

Velkommen til Kjevikan Sjøferie!

Kjevikan Sjøferie ligger idyllisk til, på Ulvøya , ca 20km fra Fillan, kommunesenteret på Hitra. Her finner du et godt utgangspunkt for både fisking og rekreasjon. Naturen her ute innbyr til opplevelser, enten du er glad i å gå turer, eller gjerne vil ut på sjøen for å fiske. Her kan du fiske i den vakre skjærgården, eller ute på en av de mange fiskegrunnene havet har å by på.

Elisabeth og Arild Audestad har drevet Kjevikan Sjøferie siden 1992, og kan nå tilby i alt 7 bo-enheter, med tilsammen 33 senger.

På øya er det butikk, post i butikk og øya har også en egen kro. For de handleglade kan vi by på to kjøpesentre, samt andre småbutikker i Fillan sentrum. Her finnes også en flott svømmehall og bowlinghall.

Kjevikan Sjøferie setter service i fokus, og vi ønsker å gi våre gjester et ferieminne for livet!

Velkommen til oss!

Kjevikan Sjøferie holder til på besøksadressen 7242 Knarrlagsund. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1994-02-23 og som et Enkeltpersonforetak. Kjevikan Sjøferie driver i bransjene "Hytteutleie" og "Øvrig overnatting". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Kjevikan Sjøferie på telefon 72 44 28 85, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.kjevikan.no

 
Epost
araud@online.no
Telefon
(+47) 72 44 28 85
Mobiltelefon
(+47) 947 27 862
Telefaks
(+47) 72 44 27 81

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies