IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kjernlie Inga S Advokat Mna

Vis i kart
414 08 292
advokat@kjernlie.no www.kjernlie.no

Mer informasjon

Utdannelse og praksis

Juridisk embetseksamen i 1992 med kriminologi som spesialfag.

Mange års erfaring som saksforbereder, meddommer og rettsfullmektig i Trygderetten, et domstollignende organ som behandler anker over vedtak fattet av NAV. Trygderetten er uavhengig og frittstående og således ikke en del av NAV.

Ca to års erfaring som rådgiver og fungerende direktør i sekretariatet for Statens helsepersonellnemnd, et klageorgan som behandler klager fra helsepersonell over vedtak etter helsepersonelloven, fattet av Statens autorisasjonskontor for helsepersonell, Statens helsetilsyn eller Den norske legeforening.

Ca to års erfaring som underdirektør i Kultur- og kirkedepartementet, med hovedfokus på volds- og overgrepsproblematikk, forvaltnings- og offentlighetsrett, tingsrett, arbeids- og tjenestemannsrett, menneskerettigheter og religionsfrihet samt klagesaker i forbindelse med helligdagslovens bestemmelser om åpningstider for faste utsalgssteder

Kjernlie Inga S Advokat Mna holder til på besøksadressen Nordahl Griegs gate 7, 2000 Lillestrøm. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2004-11-05 og som et Enkeltpersonforetak. Kjernlie Inga S Advokat Mna driver i bransjen "Advokater og jurister". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Kjernlie Inga S Advokat Mna på telefon 414 08 292, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.kjernlie.no

Besøksadresse Nordahl Griegs gate 7, 2000 Lillestrøm
Postadresse Nordahl Griegs gate 7, 2000 Lillestrøm
 
Epost
advokat@kjernlie.no
Telefon
(+47) 414 08 292
Mobiltelefon
(+47) 414 08 292

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies