IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kjenn Skole

Vis i kart
67 20 16 70
kjenn.skole@lorenskog.kommune.no www.kjenn.lorenskog-skole.no

Mer informasjon

Kjenn ungdomsskole i Lørenskog har ca 325 elever fordelt på 12 klasser. Skolen ligger i et pent, sentralt og veletablert villaområde, like ved Lørenskog rådhus og nyrenoverte Kjenn folkebad. På skolens område ligger også Kjenn samfunnssal, et ofte benyttet kulturlokale for Lørenskogs befolkning. Salen brukes til konserter, dansetilstelninger, møter og arrangementer, både i kommunal og i privat regi. I umiddelbar nærhet til skolen ligger både håndballbane, basketballbane, fotballbane, svømmehall og tennishall. Flotte grøntområder, med bademuligheter i idylliske Langvannet, er en del av omgivelsene.

Lærerne ved skolen vår er knyttet til årstrinn, og det foregår forpliktende samarbeid på trinnet. Vi legger stor vekt på trivsel for både personalet og elever, noe som synliggjøres i det fysiske miljøet vårt!

Kjenn Skole holder til på besøksadressen Hasselveien 4, 1470 Lørenskog. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1996-10-15 og som et Underavd. Kjenn Skole driver i bransjene "Grunnskoler" og "Offentlige grunnskoler". Foretaket har 55 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Kjenn Skole på telefon 67 20 16 70, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.kjenn.lorenskog-skole.no

Besøksadresse Hasselveien 4, 1470 Lørenskog
Postadresse Hasselveien 4, 1470 Lørenskog
 
Epost
kjenn.skole@lorenskog.kommune.no
Telefon
(+47) 67 20 16 70
Telefaks
(+47) 67 20 16 82

Last ned visittkort
Del av Lørenskog Kommune Skoler
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies