IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kiso Konsult

KISO Konsult har drevet kursvirksomhet siden 1991 innen fagområdene: Stressmestring; Motivasjon; Utbrenthet; Personalmiljø; LØFT-metoden; Kommunikasjon; Demens og Alderspsykiatri.

Vis i kart
69 24 01 79
kirsti@kiso.no www.kiso.no

Mer informasjon

Hun har diverse påbyggingskurs innen ledelse, pedagogikk, gruppeterapi etc. Hun har drevet med kursvirksomhet siden begynnelsen av 1990 tallet innen fagområdene: KISO Konsult har drevet kursvirksomhet siden 1991 innen fokusområdene: a) Demens; Alderspsykiatri; Kommunikasjon: Målgruppe: Pleie- og omsorgspersonell, pårørende og studenter innen fag- og høyskole. b) Personalmiljø; Motivasjon; Stressmestring; Utbrenhet; Personalmiljø; LØFT-metoden (LØsningsFokusert Tilnærming og kommunikasjon: Målgruppe: Alle typer arbeidsplasser, både i offentlig og privat sektor.

Kirsti Solheim er utdannet sykepleier med to års videreutdannelse innen psykiatri, godkjent sykepleiefaglig veileder og livsstilscoach.

Hun har diverse påbyggingskurs innen ledelse, pedagogikk, gruppeterapi etc. Har allsidig praksis og skrevet flere lærebøker innen fagfeltet demens. Hun har vært ideutvikler og en av hovedforfatterene til studiematerialet: Eldreomsorgens ABC. Hun var i flere år knyttet opp til Nasjonalt kompetansesenter for aldring og helse.

Pr. idag arbeider hun i deltidstilling som fagskolelærer i Asker kommune og som prosjektleder ved GERIA (Oslo kommunes ressurssenter for demens og alders-psykiatri). Resten av tiden bruker hun som foreleser innenfor overnevnte temaer. Hun har i tillegg egenerfaring som pårørende til personer med demens; - og blir mye brukt som foreleser bl. a. på Pårørendeskoler og i Pårørendeforeninger.

Behovet for kunnskap innenfor fagområdene demens, alderspsykiatri og arbeidsmiljø er stigende og vil bli det også i årene framover! Vi blir flere eldre som lever lengre, og dermed flere som utvikler demenslidelser. Befolkningens krav til helsetjenester øker og personer med demenslidelser er fortsatt under- og feildiagnostisert. På mange arbeids-plasser er det i tillegg stor ”gjennomtrekk” blant personalet, noe som gjør at det i uoverskuelig framtid vil være et stort behov for både tilpasset og praksisnær opplæring. Det økende kompetansebehovet presiseres også gjennom: ”Demensplan 2015”.

Gjennom all sin prakis har Solheim vært opptatt av arbeids-miljø, motivasjon, stressmestring, samhandling og kommunikasjon. Dette er viktige temaer uansett arbeidsplasser. Innen pleie- og omsorgstjenesten er dette temaet spesielt viktig av to grunner: a) Faren for utbrenthet blant personalet vil på sikt føre til økt sykefravær og dårlig arbeidsmiljø, i en tid hvor vi trenger alt det personalet vi kan skaffe. b) Er personalet på vei til å bli utbrent, vil dette prege samhandlingen mellom pasient og personal negativt. Dvs. personalets behandleratferd kan virke mot sin hensikt.

Solheim har, i tillegg til kurs for helsepersonell også holdt kurs for ansatte i NAV, skole, barnehage og det private næringsliv.

Solheim er en mye brukt foreleser i Norge, og har i tillegg forelest både i Sverige og Danmark.

Tilbakemeldinger og evalueringer på Solheims kurs har vært og er meget positive.

Kiso Konsult holder til på besøksadressen Leilighet 21 Slalåmbakken 7N, 1598 Moss. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1996-10-22 og som et Enkeltpersonforetak. Kiso Konsult driver i bransjene "Kursvirksomhet og kveldsskoler" og "Øvrig undervisning". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Kiso Konsult på telefon 69 24 01 79, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.kiso.no

Besøksadresse Leilighet 21 Slalåmbakken 7N, 1598 Moss
Postadresse Leilighet 21 Slalåmbakken 7N, 1598 Moss
 
Epost
kirsti@kiso.no
Telefon
(+47) 69 24 01 79
Mobiltelefon
(+47) 907 56 456

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies