IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kiropraktor Nielsen

Vis i kart
932 22 722
ojnielse@hotmail.com http://www.kiropraktornielsen.no/

Mer informasjon

Ved klinikkene ser vi verdien av et godt tverrfaglig samarbeid med pasienten i fokus. Vi holder oss oppdatert med nye effektive behandlingsmetoder og sørger for at pasienten får behandling med støtte i klinisk forskning. Vi bryr oss om våre pasienter og arbeider for å sette deg først til enhver tid. Vi skreddersyr et behandlingsforløp for deg og dine individuelle behov. Ingen mennesker er helt like, og dette gjelder også for din muskel helse. Klinikkene har høy kompetanse på diagnostisering og behandling av muskel, -skjelett, -ledd og nerveplager. Råde kiropraktorklinkk har vært en del av behandlingstilbudet i Råde kommune og omegn i over 20 år og ser frem til å fortsette å være en del av helstjenesten til en kommune i vekst.

Kiropraktor Nielsen holder til på besøksadressen Evjeløkka 5, 1661 Rolvsøy. Foretaket ble startet i 2011-10-01 og som et Enkeltpersonforetak. Kiropraktor Nielsen driver i bransjen "Kiropraktorer". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Kiropraktor Nielsen på telefon 932 22 722, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.kiropraktornielsen.no/

Besøksadresse Evjeløkka 5, 1661 Rolvsøy
Postadresse Evjeløkka 5, 1661 Rolvsøy
 
Epost
ojnielse@hotmail.com
Telefon
(+47) 932 22 722
Mobiltelefon
(+47) 959 94 998

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies