IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kikut Agri AS

Vis i kart
458 66 269
post@kikutagri.no www.finnkikut.no

Mer informasjon

Velkommen til Kikut Agri As

KIKUT AGRI AS- leverer bygg og innredninger tilpasset drift av hest og storfé. Vi bygger i tre og stål. Innredninger til hest og storfé produseres av LRS Agri AB,Sverige.

Vi leverer alt av arbeidsredskaper, gummimatter til alle formål, gjerder med og uten strøm, ventilasjon og spesialanlegg.

Horsewalker og horsetrainer. Ridebanematter med filt i til topplag. Sand kjøpes inn av kunde lokalt.

Stallbygg! Vi leverer byggetsett som kan skreddersys ditt behov. Stallene leveres med komplett PEGASUS hesteboksinnredninger, ventilasjon og nødvendige arbeidsredskaper.

Gummimatter for stallgang og i hestebokser, flere ulike varianter og prisklasser. Inngjerding med strømgjerder i plast. Utestaller og utebokser.

Det er viktig at underlaget for mattene er absolutt fast uten svikt. Mattene stabiliseres med et lite gruslag 6-12 som mattene legges oppå.

Utendørs drenerer gummimattene det meste av regnvannet mens små kopper holder litt vann igjen som fordamper tilbake til topplaget.Mer støvfritt.

Redskap og trening! KIKUT Agri AS leverer alle nødvendige hjelpemidler til stallen som; fórvogner, traller, trillebor, vekter,spader,greiper, oppbindingsutstyr, plastforheng for utegang, vindusgitter,fórkrybber, drikkekar, og frostfrie vannsystemer. Solarium.

For trening kan vi levere horsewalker og horsetrainer. Bygg med tak til disse + longering etc.

Kikut Agri AS holder til på besøksadressen Kanalgata 3 Kanalkaia, 3263 Larvik. Foretaket ble startet i 2006-03-16 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-06-26 og som et Aksjeselskap. Kikut Agri AS driver i bransjen "Byggevarer - Engros". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Kikut Agri AS på telefon 458 66 269, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.finnkikut.no

Besøksadresse Kanalgata 3 Kanalkaia, 3263 Larvik
Postadresse Kanalgata 3 Kanalkaia, 3263 Larvik
 
Epost
post@kikutagri.no
Telefon
(+47) 458 66 269
Telefaks
(+47) 35 52 65 05

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies