IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kika Weddings AS

Vis i kart
71 20 08 03
Post@KIKA.no www.kika.no

Mer informasjon

Hei

Mitt navn er Sheilyn Aguilar og jeg er eieren av Kika Weddings. Jeg har min universitetsutdannelse som designer fra Costa Rica og Tyskland, hvor jeg også jobbet fem år med design og interiør. Jeg kom til Norge for 20 år siden og har jobbet som designer i mote- og interiørbransjen i de siste 14 årene.

I 2009 kjøpte jeg brudesalongen “Mary Hals” i Molde og drev den i fire år. I 2014 flyttet jeg til Bergen, og har nå funnet det perfekte stedet å flytte brudesalongen til, nemlig på Nesttun (Bergen). Jeg endret også navnet på brudesalongen, til mitt costaricanske kallenavn: Kika.

Mitt mål er alltid å yte den beste servicen til alle mine kunder. Dette gjør jeg med personlige råd om design og stil når det gjelder alt fra selve brudekjolen til det minste detalj og tilbehør. Med mine mange års erfaring kan jeg transformere mine kunder - liten eller høy, slank eller stor - til en vakker brud for hennes spesielle dag.

Jeg har valgt leverandører som gir ulike stiler og prisklasser for mine kunder. Vanligvis finner vi drømmekjolen til deg, men fra tid til annen må vi designe hele kjolen fra bunnen av. Derfor tilbyr jeg også skreddersydde kjoler der alle ønsker kan virkeliggjøres.

Ikke alle bruder ønsker å betale for en spesiell skreddersydd kjole, og derfor startet jeg Kika Re-Design. Vi bruker eldre og umoderne kjoler - helt fine og ubrukte - og redesigner dem til moderne og vakre brudekjoler uten at det blir for dyrt.

Ditt bryllup er en spesiell dag, og vi vet at mange bruder er spente, men også nervøse. Dessuten er det krevende å gå med brudekjole bare fordi man er ikke vant til det. Derfor gir jeg også ytterligere råd og instruksjoner under prøvetimen for å gjøre ditt bryllup en fantastisk dag uten bekymringer.

Velkommen til Kika Weddings! Sheilyn Aguilar

Kontaktinformasjon

www.kika.no

Besøksadresse Nesttunvegen 115, 5221 Nesttun
Postadresse Nesttunvegen 115, 5221 Nesttun
 
Epost
Post@KIKA.no
Telefon
(+47) 71 20 08 03
Telefaks
(+47) 71 25 27 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies