IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kelly Services Norge AS

Kelly Services Din bemannings- spesialist

Vis i kart
932 52 165
jakobos@kellyservices.no www.kellyservices.no

Mer informasjon

Kelly Services er en av verdens ledende aktører innen fleksible bemanningsløsninger, og betjener hvert år 200 000 kunder via 700 egeneide kontorer i 33 land. Kelly er spesialisert innen rekruttering, personalutleie, oursourcing og rådgivning i omstillingsprosesser.

Kelly Services i Norge har kontorer i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim. I tillegg har vi egne rekrutteringskontorer i Lillestrøm, Moss, Kongsberg og Ågotnes. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen en rekke fagområder, både innen privat og offentlig sektor.

En aktiv samarbeidspartner Selskapet har opparbeidet et godt renommé siden vi startet i Norge i 1986. Vi er profesjonelle på alle våre fagområder og søker kontinuerlig å videreutvikle våre produkter i samarbeid med våre kunder.

Kelly Services ønsker å være en aktiv samarbeidspartner og ikke «bare» en leverandør av personell. Vi har et gjensidig tillitsforhold til en rekke seriøse og anerkjente bedrifter, både lokalt og internasjonalt. Dette gjør at vi klarer å oppnå et av våre uttalte mål; nemlig at vi gjennom samarbeid med våre kunder, aktivt skal bidra til deres suksess.

World wide Kelly ble etablert i 1946 av William Russell Kelly i Troy, Michigan-USA, som det første vikarbyrået i verden. Kelly Services, Inc. (NASDAQ: KELYA, KELYB) er på Fortune 500 listen, og har fremdeles hovedkontor i Troy, Michigan.

Selskapet er verdensledende innen bemanningsløsninger som inkluderer midlertidig bemanning, rekruttering til faste stillinger, oursourcing og rådgivning. Kelly har rundt 530 000 eksterne arbeidstakere i arbeid årlig, med ferdigheter innen alt fra regnskap, økonomi, tekniske yrker, IT, kontor, administrasjon, legemiddel, vitenskap, salg, markedsføring, lager, logistikk, kundesenter, butikk med mer.

Kelly Services Inc. hadde i 2012 en omsetning på ca 5,5 milliarder USD. Dette gjør Kelly Services til en av verdens største bemanningsbyrå.

Gasellebedrift 2008 og 2009 I Norge har vår omsetningsutvikling vært meget sterk de siste årene, og vi er svært stolte over å ha blitt utnevnt til Gasellebedrift to år på rad. Vi har daglig ca 1 500 konsulenter ute i arbeid, og hvert år gjennomfører vi et hundretalls rekrutteringsoppdrag til faste stillinger.

Kontaktinformasjon

www.kellyservices.no

Besøksadresse Rosenkrantz' gate 20, 0160 Oslo
Postadresse Postboks 1573 Vika, 0118 Oslo
 
Epost
jakobos@kellyservices.no
Telefon
(+47) 932 52 165
Telefaks
(+47) 23 23 86 50

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies