IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kco Advokater

Vis i kart
67 52 23 23
post@kco.no www.kco.no

Mer informasjon

Kco advokater legger vekt på å sikre de personlige relasjoner mellom advokat og klient, slik at klienten som hovedregel kan forholde seg til én advokat. For å utnytte kompetansen til den enkelte advokat optimalt, har vi imidlertid opprettet faggrupper som har ansvaret for å bygge opp og ivareta spesialkompetanse innenfor enkelte rettsområder.

Vi tar således sikte på å tilby våre klienter best mulig kvalifisert bistand, noe som i enkelte situasjoner medfører at det kan være hensiktsmessig og i klientens beste interesse med et internt samarbeid eller en utveksling av arbeidsoppgaver mellom advokatene; dette skjer likevel ikke uten klientens godkjennelse.

Kco advokater har som mål å være tilgjengelig for våre klienter for å oppfylle deres ønsker om en kompetent og effektiv advokatbistand knyttet til rådgivning, forhandlinger, tvisteløsninger, strategiutvikling, styrearbeid eller prosedyre for alle norske domstoler og voldgiftsretter. Våre advokattjenester er beskrevet under fagområder.

Kco Advokater holder til på besøksadressen Malmskriverveien 4, 1337 Sandvika. Foretaket ble startet i 2004-01-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2004-05-05 og som et Aksjeselskap. Kco Advokater driver i bransjen "Advokater og jurister". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Kco Advokater på telefon 67 52 23 23, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.kco.no

Besøksadresse Malmskriverveien 4, 1337 Sandvika
Postadresse Malmskriverveien 4, 1337 Sandvika
 
Epost
post@kco.no
Telefon
(+47) 67 52 23 23
Telefaks
(+47) 67 52 23 20

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies