IO.NO

Fullversjon Nytt søk

KBK Jakt og Fritid A/S

Vis i kart
37 03 30 54
post@jaktogfritid.no www.jaktogfritid.no

Mer informasjon

VELKOMMEN TIL KBK JAKT OG FRITID A.S

Vi er et firma som har spesialisert oss på bearbeiding og oppbevaring av kjøtt, fisk, bær, frukt etc. I nettbutikken vår finner du vakumpakkere som forlenger holdbarheten på dine matvarer, kraftige kjøttkverner, oppskjæremaskiner og sopptørker. Dette er produkter av høy kvalitet levert av anerkjente europeiske produsenter. Vi har et godt utvalg slik at du kan velge den modellen som passer ditt behov. Derfor leverer vi både til private husholdninger, jaktlag, cateringvirksomhet, kantiner etc.

Alle våre produkter får vi direkte fra produsent uten fordyrende mellomledd. Hele salget vårt foregår på internett og telefon. Varene leverer vi kun via postordre og har derfor ikke utgifter til butikklokaler. Alle disse faktorer kommer våre kunder til gode ved at vi kan holde lave priser. Fraktkostnader blir beregnet ut fra postens satser og kommer i tillegg til våre priser. Vårt mål er at kunden skal få sine varer raskest mulig og derfor skal alle ordre være sendt senest dagen etter at vi har mottatt dem. Selvsagt har vi også eget service- og delelager til alle maskiner vi forhandler.

Skulle du trenge flere opplysninger om en vare enn det som er beskrevet er du velkommen til å ringe oss eller ta kontakt med oss via e-post. Alt salg skjer i henhold til norsk kjøpslov. Du skal derfor kunne handle hos oss på en trygg og effektiv måte.

Velkommen som kunde.

KBK Jakt og Fritid A/S holder til på besøksadressen Åbelvik Strengereid, 4810 Eydehavn. Foretaket ble startet i 1999-10-08 og registrert i brønnøysund-registrene 1999-12-08 og som et Aksjeselskap. KBK Jakt og Fritid A/S driver i bransjene "Fritidsutstyr, spill og leker - Engros" og "Husholdningsapparater - Engros". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med KBK Jakt og Fritid A/S på telefon 37 03 30 54, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.jaktogfritid.no

Besøksadresse Åbelvik Strengereid, 4810 Eydehavn
Postadresse Postboks 57, 4851 Saltrød
 
Epost
post@jaktogfritid.no
Telefon
(+47) 37 03 30 54
Telefaks
(+47) 37 03 30 53

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies