IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Karmsund Hagesenter

Vi har distriktets største utvalg i hageplanter og hagemøbler - og fører også et rikt utvalg i inneplanter, interiørvarer, krukker, hageutstyr, jord og gjødsel.

Vis i kart
52 85 10 07
asle@karmsundhagesenter.no www.karmsundhagesenter.no

Mer informasjon

Velkommen til Hageland Karmøy

Her vil fortelle litt om oss og hva vi kan tilby, og presentere litt av vårt store utvalg av planter og tilbehør.

Vi har det meste av det du trenger til hagen - størst i distriktet på busker og trær, stauder, sommerblomster og andre hageplanter. Dessuten har vi et stort utvalg av krukker og tilbehør. Og ikke minst - vi har fagfolk som velvillig hjelper deg med å velge de rette plantene og hvordan de skal stelles. Vi har også en stor interiøravdeling med stort utvalg i potter, glassvarer, lys, servietter og annet tilbehør til hjemmet - og selvfølgelig alt av stueplanter og snittblomster.

Vårt aller viktigste mål er å yte topp service, og hjelpe deg som kunde til å løse dine behov. Vi gir deg gjerne tips og råd på veien. Stikk innom for en hyggelig handel - eller bare en hageprat!

Om hagesenteret

Hageland Karmøy ligger ved Avaldsnes på Karmøy. Ta av fra RV45 mot Haugesund Lufthavn, og du finner oss på Math Lande Senteret like etter at du har tatt av fra riksveien.

Hagesenteret er en del av Hageland kjeden, som er Norges største hagesenterkjede.

Vi har åpent året rundt, og vårt vareutvalg består av alt av hageplanter, krukker og kasser, jord og gjødsel, redskap og utstyr til hagen, samt planter og tilbehør til innebruk. Vi har en stor interiøravdeling med stort utvalg i potter, glassvaser, lykter og lysestaker, lys, servietter og andre interiørartikler. Vi har også egen binderiavdeling med både ferdige buketter og eget binderi.

Vi har en flott utstilling av granittfontener og andre granittprodukter.

Kontaktinformasjon

www.karmsundhagesenter.no

Besøksadresse Austbøvegen 17 B, 5542 Karmsund
Postadresse Austbøvegen 17 B, 5542 Karmsund
 
Epost
asle@karmsundhagesenter.no
Telefon
(+47) 52 85 10 07
Telefaks
(+47) 52 82 30 01

Last ned visittkort
Del av Hageland
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies