IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Karlsen Fredrik Dykkerinstruktør

Vis i kart
465 42 044

Mer informasjon

CMAS* apparatdykkerkurs

På et CMAS* apparatdykkerkurs får elevene opplæring i dykkingens teori og praksis

Under den praktiske delen lærer du å dykke med trykkluftapparat. Treningen starter i bassenget. Den praktiske delen avsluttes med minimum seks dykk i sjøen.

Kurset avsluttes med en teoriprøve og en del praktiske prøver. Hele kurset ledes av dyktige instruktører som hele tiden gir deg nye utfordringer under trygge forhold.

Utdanningen du får er tilpasset dykking i norske farvann og oppfyller de spesielle kravene som stilles til grunnkurs av norske myndigheter. Når du har bestått kurset vil du få det internasjonale beviset som godkjenner deg for dykking ned til 20 meter

Karlsen Fredrik Dykkerinstruktør holder til på besøksadressen Enggravdalen 16, 3712 Skien. Foretaket ble startet i 2014-06-02 og som et Enkeltpersonforetak. Karlsen Fredrik Dykkerinstruktør driver i bransjene "Dykkerskoler" og "Dykking". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Karlsen Fredrik Dykkerinstruktør på telefon 465 42 044. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Enggravdalen 16, 3712 Skien
Postadresse Enggravdalen 16, 3712 Skien
 
Telefon
(+47) 465 42 044

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies