IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kapitol Forsikringsmegling AS

Kapitol Forsikringsmegling AS er nøytral og uavhengig av forsikringsselskapene og tilbyr kunden objektiv rådgivning og megling av skade- og personforsikringer. Vi representerer først og fremst kunden og skal ivareta oppdragsgivers interesser på forsikringsområdet.

Vis i kart
32 89 20 00
ingerh@kapitol.no www.kapitol.no

Mer informasjon

Kapitol Forsikringsmegling AS !

Forsikringsmeglerens hovedoppgaver består i å kartlegge kundens risikoområder og behov for forsikringsløsninger. Gjennom høy forsikringsfaglig kompetanse og gode markedskunnskaper fremskaffer forsikringsmegleren den best tilpassede forsikringsløsning til lavest mulig pris. Forsikringsmegling er lovregulertgjennom Lov om forsikringsformidling. Kredittilsynet fører tilsyn med forsikringsmeglerne gjennom årlige rapporteringer og stedlige inspeksjoner.

SANNSYLIGHET x KONSEKVENS = RISIKO

Uavhengig av lovbestemte krav legger vi vekt på at våre meglere har høy grad av intrigitet og alltid har fokus på å tjene kunden.

Historikk Kapitol Forsikringsmegling AS er etablert 24 januar 1986 og er dermed 21 år og blant de første forsikringsmeglere i Norge. Kapitol har foretningsadresse i Drammen og sitter ved Gyldenløve plass nær elven.

Alle våre ansatte er autoriserte forsikringsmeglere og flertallet har vært i selskapet siden etableringen i 1986.

Kapitol Forsikringsmegling AS holder til på besøksadressen Tollbugata 59, 3044 Drammen. Foretaket ble startet i 1986-01-24 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-02-28 og som et Aksjeselskap. Kapitol Forsikringsmegling AS driver i bransjene "Forsikringsmegling" og "Forsikringsrådgivning". Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Kapitol Forsikringsmegling AS på telefon 32 89 20 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.kapitol.no

Besøksadresse Tollbugata 59, 3044 Drammen
Postadresse Tollbugata 59, 3044 Drammen
 
Epost
ingerh@kapitol.no
Telefon
(+47) 32 89 20 00
Telefaks
(+47) 32 89 11 44

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies