IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kanutten Barnehage AS

Vis i kart
amland@bergenracketsenter.com http://www.kanutten.barnehage.no/

Mer informasjon

Velkommen til Kanutten Barnehage AS!

Kanutten Barnehage A.S ligger på Straumsfjellet på Straume i Fjell kommune. Barnehagen stod ferdig i juli 1998. Avdelingene på Straumsfjellet heter Spiren 0-3 år, Solstrålen 3-5 år og Kanuttkammeratene 5-6 år.

På Straumsfjellet har vi friluftsliv og kosthold som satsingsområde i barnehagen. Vi har opparbeidet et område i skogen som er under stadig utvikling. Vi har ryddet skog, og satt opp gamme. Vi er også opptatt av at barna skal ha et sunt kosthold, noe som gjennspeiler seg i matlagingen i barnehagen.

Vi har et voksent fagpersonelle, som er opptatt av at vi ser det enkelte barnet i hverdagen. Personalet har tatt fjellklatring /livrednings kurs for å imøte komme viderutviklingen som skjer i lover og forskrifter innen HMS, og for at barna skal få en trygg hverdag i leken sin.

Ta gjerne kontakt eller besøk våre hjemmesider for mer informajson!

Kanutten Barnehage AS holder til på besøksadressen Vardevegen 14, 5353 Straume. Foretaket ble startet i 1997-06-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1997-07-22 og som et Aksjeselskap. Kanutten Barnehage AS driver i bransjen "Barnehager". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Kanutten Barnehage AS på telefon 452 04 178, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.kanutten.barnehage.no/

Besøksadresse Vardevegen 14, 5353 Straume
Postadresse Fjellsdalen 9, 5155 Bønes
 
Epost
amland@bergenracketsenter.com
Mobiltelefon
(+47) 452 04 178
Telefaks
(+47) 56 33 58 80

Last ned visittkort
Del av Fjell Kommune Barnehagar
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies