IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Kanadaskogen Friluftslivsbarnehage

Velkommen til Stormyra Barnehage

Vis i kart
55 16 34 91

Åpningstider ( i dag: 07:15 - 16:30 )

Mandag
07:15 - 16:30
Tirsdag
07:15 - 16:30
Onsdag
07:15 - 16:30
Torsdag
07:15 - 16:30
Fredag
07:15 - 16:30
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
kanadaskogen@barnehage.no kanadaskogen.barnehage.no

Mer informasjon

Det pedagogiske tilbudet vi gir bærer preg av vår fortryllende beliggenhet. Både terrenget inne og utenfor barnehagen vår gir gode motoriske utfordringer for barna. Vi har en stor tomt å leke på i et variert og ulendt terreng. Barnehagen har egen bålhytte og en stor lavvo på lekeplassen.

Friluftsliv er vårt hovedsatsningsområde i barnehagen, og med Kanadaskogen som nærmeste nabo brukes den til læringsarena for små og store gjennom hele året.

Vi har en grunnbemanning med en pedagogisk leder og to assistenter på hver avdeling. I tillegg kommer ekstra ressurser som støttepedagoger, førskolelærerstilling, kjøkkenassistent, spesialpedagoger o.l. Vi har en styrer/daglig leder i 100% stilling.

Vi ser stor verdi i å jobbe i små grupper for best mulig å tilrettelegge etter modning og kapasitet. Dette har ført til at vi har fem avdelinger i barnehagen, hvorav to småbarnsavdelinger, en 3-4år-, en 4-5år- og en 5-6årsavdeling. På denne måten møter vi barna best der de er som individ. På for- og ettermidagger deler alle avdelingene utepmrådet slik at barna også får ha smavær på tvers av alder.

Kjennetegn på friluftslivsbarnehage:

Stort sett ute hele dagen i all slags vær. Barnehagen har ofte faste referanseområder i nærområder ute i naturen og ikke bare inne på barnehagens lekeareal. De fleste, vil vi tro, har et stort fokus på motorisk utvikling, sosial kompetanse og kunnskap om natur og friluftsliv. Barna som går i friluftsbarnehager lærer å bli glade i naturen, vil være i den og bevare den i framtiden.

Kontaktinformasjon

kanadaskogen.barnehage.no

Besøksadresse Spelhaugen 24, 5147 Fyllingsdalen
Postadresse Spelhaugen 24, 5147 Fyllingsdalen
 
Epost
kanadaskogen@barnehage.no
Telefon
(+47) 55 16 34 91

Last ned visittkort
Del av Bergen Kommune Barnehager
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies