IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kammerset Interiør

Vis i kart
916 55 535
elena@kammerset.no www.kammerset.no

Mer informasjon

Velkommen til Kammerset Interiør!

Kammerset interiør inviterer dere til et total interiørkonsept for både private og bedrifter. La oss hjelpe deg å virkeliggjøre drømmene dine med vakre tekstiler, møbler, accessorier og detaljer som skaper en personlig helhet. Kammerset interiør på Lillehammer tilfører et frisk pust fra den store verden. Vi har et flott utvalg av vakre tekstiler og interiør. Med kunden i fokus, ønsker vi å tilby kundene våres noe mer i forhold til opplevelse og kvalitet til hus og hytte. Kom innom på besøk og få an opplevelse i vår spennende fargerik og helt annerledes sammensetning av varer, som vil tilfredsstille de mest kresne.

Vårt showrom med en smak av våre spennende leverandører er også åpent til interiørkonsulenter, arkitekter, boligstylister. Våre kolleksjoner egner seg i alle typer innredningsprosjekter, private, hjem, fritidsboliger, hoteller, restauranter m.m.

Fra ønskedrøm til ditt hjem

Kammerset Interiør holder til på besøksadressen Lilletorget 1, 2615 Lillehammer. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2005-04-09 og som et Norskregistrert utenlandsk foretak. Kammerset Interiør driver i bransjen "Interiørdesign". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Kammerset Interiør på telefon 916 55 535, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.kammerset.no

Besøksadresse Lilletorget 1, 2615 Lillehammer
Postadresse Lilletorget 1, 2615 Lillehammer
 
Epost
elena@kammerset.no
Telefon
(+47) 916 55 535
Mobiltelefon
(+47) 916 55 535

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies