IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kajakob

Vis i kart
975 13 193
jakobfink@hotmail.com www.jakobfink.com

Mer informasjon

Friluftslivsveiledning er en samlebetegnelse for mange typer aktiviteter; alt fra å tenne bål i skogen til å grave snøhule. Det er samtidig noe jeg har holdt på med siden 1990, da jeg tok skiinstruktør kurs i den norske skiskole.

Jeg har undervist i friluftsliv valgfag i den videregående skolen. Dessuten har jeg undervist i kystfriluftsliv og andre emner på friluftslivsstudiet i Bø. Jeg har ledet vandreturer for turister i Norge, på Grønland og på Færøyene, samt hatt brekurs for DNT og undervist kommende turledere i DNT. I tillegg har jeg vært leder for DNT-basecamparrangementer sommer og vinter og vært leder for Halti-Exit-camp i Kåfjord, samt holdt nybegynnerkurs i havkajakk.

Kort sagt har jeg i hvert fall litt erfaring. Etter hvert har kursvirksomheten dreid seg mer om å utdanne andre til friluftslivsveiledere.

Så har du lyst på en friluftsopplevelse litt utenom det vanlige - ta en titt på min nettside!

Kajakob holder til på besøksadressen Knut Dahles veg 31, 3660 Rjukan. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2001-07-26 og som et Enkeltpersonforetak. Kajakob driver i bransjene "Friluftsliv" og "Øvrige idrettsklubber og foreninger". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Kajakob på telefon 975 13 193, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.jakobfink.com

Besøksadresse Knut Dahles veg 31, 3660 Rjukan
Postadresse Knut Dahles veg 31, 3660 Rjukan
 
Epost
jakobfink@hotmail.com
Telefon
(+47) 975 13 193
Mobiltelefon
(+47) 975 13 193

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies