IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kaffferiet Horten AS

Vis i kart
33 07 06 05
evalyb@online.no http://www.kafferiet.no/

Mer informasjon

Kafferiet: Kafferiet er en idyllisk kaffebar / cafe midt i Horten sentrum, i Vektergården. Cafeen er en urban kaffebar med lun stil Cafeen kjennetegnes ved et bredt kaffeutvalg, alt fra freshe latter som SMASH-latte, til de mer kjente typene som en klassisk nydelig cappuccino laget av en av våre dyktige baristaer.

Sertifiseringen: Hvis du tar en nøye titt over disken til Kafferiet, ser du noen diplomer. Dette er diplomer til syv av våre baristaer som har bestått Speciality Coffee Ass. of Europe sin sertifisering som Basic Barista. Dette betyr at mange av Kafferiets baristaer ikke bare er dyktige, men også utdannet gjennom et heftig kurs, og en vanskelig praksis- og teorieksamen. Det er kun 2000 baristaer i verden som har bestått denne sertifiseringen, hvor syv av dem er hos oss.

Menyen: Menyen vår er sammensatt av kreativiteten til baristaene våre, kaffen vår er laget med følelse og derfor er det kun fantasien som setter grenser hos Kafferiet!

Kafferiet har dessuten en enkel lunch-meny, med alt fra våre nydelige salater, toaster, lunaer, paier til ikke minst våre nydelige påsmurte sandwicher.

Kafferiet har tidligere avholdt Østlandsmesterskapet i Baristakunst, som er en kvalifisering til Norgesmesterskapet.

To av Kafferiets baristaer for 2011 kom på pallen med henholdsvis 2. og 3. plass, hvor baristaen som kom på 2. plass for øvrig også deltok i NM i Ulsteinvik 2011!

Kafferiet lager kaffe med følelser, derfor er valget ganske enkelt; en kaffe hos oss, er en kaffe som plasseres hos følelsene til folk flest. Det er nettopp derfor vi har utallige stamkunder, rett og slett fordi kaffen vår er lojal og god!

Vi ønsker både gamle og nye kaffekunder velkommen til vår cafe i Langgata 2i Vektergården Horten!

Velkommen!

Kaffferiet Horten AS holder til på besøksadressen Langgata 2-6, 3187 Horten. Foretaket ble startet i 1999-09-09 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-02-28 og som et Avdelingskontor. Foretaket har 7 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Kaffferiet Horten AS på telefon 33 07 06 05, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.kafferiet.no/

Besøksadresse Langgata 2-6, 3187 Horten
Postadresse Åsgårdstrandsveien 570, 3179 Åsgårdstrand
 
Epost
evalyb@online.no
Telefon
(+47) 33 07 06 05
Mobiltelefon
(+47) 402 02 586

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies