IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Kafe Kjelen

Vis i kart
75 58 75 29
kafekjelen@gmail.com kafekjelen.no

Mer informasjon

Kafe Kjelens fiskerestaurant ligger midt i Saltstraumen med stedets beste utsikt og fiskeplasser!

Når det flør, eller at “straumen bærer inn” som vi sier, har vi panoramautsikt over de massive kreftene som tidevannet representerer ved å flytte nærmere 400 millioner kubikkmeter vann mellom Saltfjorden og Skjerstadfjorden. Et fantastisk skue - spør du oss

Rett nedenfor kafeen finner du de aller beste fiskeplassene for fiske med kasteslukstang i straumen. Trenger du fiskeutstyr, kan du kjøp det meste hos oss.

Vår flotte fiskeresturant serverer 3-retters fiskemeny med tilhørende vin. Vi har forøvrig spesialisert oss på en lokal rett fra Salten - møsbrømlefse. Vi har også middagsretter og annet - à la carte, i tillegg til kaffe og kaffekaker.

Enten du ønsker å spise noe godt, eller bare varme deg på en kaffekopp en litt sur dag - du er hjertelig velkommen til oss.

Kafe Kjelen holder til på besøksadressen Ripnes, 8056 Saltstraumen. Foretaket ble startet i 2000-01-07 og registrert i brønnøysund-registrene 2000-01-21 og som et Ansvarlig selskap med delt ansvar. Kafe Kjelen driver i bransjene "Kafe", "Restauranter" og "Selskapslokaler". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Kafe Kjelen på telefon 75 58 75 29, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

kafekjelen.no

Besøksadresse Ripnes, 8056 Saltstraumen
Postadresse Ripnes, 8056 Saltstraumen
 
Epost
kafekjelen@gmail.com
Telefon
(+47) 75 58 75 29

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies