IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Jordbærkollen Barnehage Sa

Vis i kart
32 84 86 88
post@vestre-noste-barnehage.no http://www.vestre-noste-barnehage.no/

Mer informasjon

Jordbærkollen Barnehage SA Det er en foreldredrevet barnehage med 22-24 plasser for barn i alderen 0-6 år. Vi har 5,35 stilling fordelt på 100% styrer/ ped.leder, 1,35 % ped.leder og 3 ass/fagarbeiderstillinger. Dette er er i dag fordelt på 6 personer. Vi i Jordbærkollen Barnehage SA ønsker å: Stimulere barnas kreativitet og åpenhet Gi barna til hørighet og selvrespekt Tilrettelegge for engasjement og medvirkningHa gode relasjoner med barn og voksne La barnas interesser og behov påvirke hverdagen vårBidra til at barna får en god barndom Gi barna opplevelsen av å bli sett og verdsatt GODE RELASJONER - ER VIKTIG I SAMSPILLET Barnehagen har fokus på relasjonene mellom barn/voksen, barn/barn og voksen/voksen. Vi skal være anerkjennende og vise respekt for hverandre. Å se læringsverdien i hverdagsaktivitetene og leken til barna gir store muligheter til å bidra til barnas utvikling på mange områder. Eksempler på noen av aktivitetene vi har: På våren lager vi kjøkkenhage, der vi har poteter, gulrøtter, purre, bønner o.l. Vi lager grønnskassuppe av egenproduserte grønnsaker i høst. Vi har nistedag en gang i uka, den dagen bruker vi bl.a. til å gå/dra på tur, noen ganger med hele gruppa, noen ganger med deler av gruppa, litt ut fra alder.. På høsten har vi tur til.til Spiralen, noen onsdager er vi på biblioteket med en gruppe barn.. På sommeren drar vi på tur med hele barnegruppa, vi har bl.a. vært på Lågendalsmuseet i Kongsberg, de største har vært i Sølvgruvene på Kongsberg, Blåfargeverket er en annen destinasjon. Det varierer hver sommer hvor vi drar, noen ganger med alle samlet, noen ganger deler vi store og små. De største, 5-åringene, får også dra på hyttetur og teatertur det siste året i barnehagen. Matlaging og baking sammen med barna er også noe gjør mye. Det er bl.a. baking av brød, rundstykker, lage sylterøy, egne pølser og leverpostei. Barna er også ofte med å skjære opp grønnsaker til f.eks. lapskaus o.l.

Jordbærkollen Barnehage Sa holder til på besøksadressen Stoppenveien 5, 3413 Lier. Foretaket ble startet i 2006-08-25 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-05-30 og som et Sa. Jordbærkollen Barnehage Sa driver i bransjen "Barnehager". Foretaket har 8 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Jordbærkollen Barnehage Sa på telefon 32 84 86 88, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.vestre-noste-barnehage.no/

Besøksadresse Stoppenveien 5, 3413 Lier
Postadresse Stoppenveien 5, 3413 Lier
 
Epost
post@vestre-noste-barnehage.no
Telefon
(+47) 32 84 86 88
Mobiltelefon
(+47) 907 88 669

Last ned visittkort
Del av Lier Kommune Barnehager
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies