IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Jon's Kontor AS

Vis i kart
70 12 40 15
kontor@jons-kontor.no www.jons-kontor.no

Mer informasjon

Velkommen til Jon’s Kontor AS!

Om Jon’s Kontor Jon’s Kontor AS ble etablert i 1987. Jon Remmen, daglig leder i Jon’s Kontor, startet som Xerox-forhandler allerede i 1974, og har således fulgt den spennende utviklingen i markedet så og si siden kopimaskinens barndom til i dag der digitaltrykk er et selvfølge. Bedriften har i disse årene utviklet seg til distriktets største servicebedrift innen digitaltrykk og kan skilte med et bredt spekter av tjenester.

Høy kvalitet og rask levering Jon’s Kontor er et moderne «print on demand»-firma og er totalleverandør innen digitale dokumenttjenster (digitaltrykk, storformatproduksjon samt tradisjonell kopiering). Jon’s Kontor har enestående erfaring i å administrere utskriftsproduksjon - fra filbehandling til etterbehandling - og våre profesjonelle medarbeidere kan gjøre alt på stedet.

Vår visjon - Kundens behov alltid først Høy service, rask levering og kontinuerlig forbedring er målsettingen for Jon’s Kontor AS.

Vi arbeider hele tiden for å bli bedre - det vet vi at kunden tjener på!

Samarbeid med Xerox Partner Møre Jon’s Kontor har et nært og tett samarbeid med Xerox Partner Møre. På den måten kan vi til enhver tid holde oss oppdatert med utviklingen i det digitale markedet slik at vi kan tilby våre kunder det beste.

Jon’s Kontor AS tilbyr også assistanse på følgende områder: • Assistanse ved digital grafisk produksjon • Scanning • OCR-konvertering

Jon's Kontor AS holder til på besøksadressen Kjøpmannsgata 23, 6005 Ålesund. Foretaket ble startet i 1987-02-26 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-11-29 og som et Aksjeselskap. Jon's Kontor AS driver i bransjene "Kontormaskiner og kontorutstyr - Forhandlere", "Kopiering og hurtigtrykk", "Trykkerier" og "Øvrige trykkerier". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Jon's Kontor AS på telefon 70 12 40 15, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.jons-kontor.no

Besøksadresse Kjøpmannsgata 23, 6005 Ålesund
Postadresse Postboks 1505, 6025 Ålesund
 
Epost
kontor@jons-kontor.no
Telefon
(+47) 70 12 40 15
Telefaks
(+47) 70 12 00 15

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies