IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Johnsen Fotograf

Vis i kart
959 78 228
arnfinn@fotograf-johnsen.no www.fotograf-johnsen.no

Mer informasjon

Fotograf Arnfinn Johnsen har i løpet av sin 25-årige karriere blitt en av Norges mest premierte. Han har totalt over 100 premierte arbeider i profesjonelle konkurranser.

I Norges Fotografforbunds Landskonkurranse er han kåret til ” Årets Fotograf” på landsbasis og er blitt Beste Fotograf i Hedmark og Oppland hele 10 ganger.

Arnfinn Johnsen er født i 1958 på Senja i Troms og har siden 1992 drevet eget portrett- og reklamestudio i Hamar.

Mest kjent er han for sitt prosjekt “Gullklubben”, der han siden 1992 har portrettert nordmenn med gullmedalje fra OL. Det har nå blitt rundt 100 portretter som har hvert sitt faste galleri i Vikingskipet i Hamar og i Norges Olympiske Museum i Lilehammer. Prosjektet pågår så lenge nordmenn vinner gull i OL og fotografen kan holde i et kamera. Boken “Gullklubben” kom ut i 1993 i den offisielle bokserien til Lillehammer-OL.

i 2000 ble Johnsen kåret til “Årets Bryllupsfotograf” av redaktør Mona Grudt i bladet “Ditt Bryllup”

I 2002 ble han plukket ut til å delta i boken “103 øyeblikk” der Morten Krogvold presenterte norsk portrettfotografi. Samme år kjøpte Hasselblad i Sverige et bilde for å presentere dette i sin katalog.

Johnsen har hatt seks separatutstillinger og har deltatt med hele 20 bilder på utstillingen “Midt i ansiktet” på Norsk Museum for Fotografi - Preus Museum.

Fotograf Arnfinn Johnsen er utdannet pedagog, og arbeider som fotolærer i videregående skole. Han har også hatt en rekke kurs og workshops i Norge, Sverige, Belgia og Italia.

Han har mottatt en rekke stipendier fra Norske Fagfotografers Fond, og er mye brukt som jurymedlem i profesjonelle fotokonkurranser.

Kontaktinformasjon

www.fotograf-johnsen.no

Besøksadresse Dr. Waalers gate 42, 2321 Hamar
Postadresse Dr. Waalers gate 42, 2321 Hamar
 
Epost
arnfinn@fotograf-johnsen.no
Telefon
(+47) 959 78 228
Mobiltelefon
(+47) 943 62 731

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies