IO.NO

Fullversjon Nytt søk
John Galten AS
Vis i kart
62 44 70 70
post@galten.no www.galten.no

Mer informasjon

Velkommen til John Galten AS

-Totalleverandør av anleggsarbeider
-Vegbygging
-VA-anlegg
-Fjellsprenging og masseflytting
-Grunnarbeider bygg
-Utomhus- og anleggsgartnerarbeider
-Idrettsanlegg, fotballbaner, alpinanlegg og hoppanlegg

John Galten AS er et ingeniør- og entreprenørfirma med røtter tilbake til 1924. Det som startet med transportvirksomhet utviklet seg til å bli en av de større maskinentreprenørene i Hedmark etter krigen.

I 1948 var firmaets grunnlegger med på å stifte MEF, Maskinentreprenørenes Forbund, og er en av veldig få bedrifter som har 61 års medlemskap i forbundet. Vi har vært en solid aktør i anleggsbransjen i det indre Østlandet i alle år - og har alltid ønsket å være i forkant av den faglige utviklingen.

Vi påtar oss alle typer anleggsarbeider både for private, offentlige og profesjonelle utbyggere. Gjennom alle år har vi tuftet driften på høy kompetanse, yrkesstolthet og et intenst ønske om å levere tjenester av høy kvalitet – til avtalt tid.

Vi har sentral godkjenning som søker, for utførelse og kontroll av anleggsarbeider i tiltaksklasse 3. Selskapet holder til i moderne lokaler på Hovdmoen Industriområde på Rena, og består av kontorer, verksted og lager. I tillegg har vi anleggskontor på Mosanden Industriområde i Trysil. Omsetningen de siste årene har vært drøyt 100 millioner kroner - med et godt resultat.

Vår erfaring gjennom 85 år deler vi mer enn gjerne med våre kunder!

Kontaktinformasjon

www.galten.no

Besøksadresse Hovdmoveien 1, 2450 Rena
Postadresse Hovdmoveien 1, 2450 Rena
 
Epost
post@galten.no
Telefon
(+47) 62 44 70 70
Mobiltelefon
(+47) 992 45 219
Telefaks
(+47) 62 44 70 71

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies