IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Johansson Anders Byggmester

Vis i kart
404 50 703
anders@byggmesterjohansson.no www.byggmesterjohansson.no

Mer informasjon

Byggmester Anders Johansson holder til på Nesttun, like utenfor Bergen Sentrum. Firmaet ble etablert i 2001, og Byggmester Anders Johansson har over 28 års erfaring i byggebransjen. Firmaet har Sentral Godkjenning for ansvarsrett, Mesterbrev og Våtromssertifikat Modul A og B.

En av mine vanligste arbeidsoppgaver er bygningsvern og restaurering av boliger samt oppussing av kjøkken og bad hvor jeg er spesielt nøye i mitt arbeid. Jeg har et eget snekkerverksted for utførelse av spesialinnredninger og rehabilitering av gamle vinduer. Jeg lager innervinduer, så kalte varavinduer på bestilling, som et komplement til de eksisterende vinduene. Jeg kan garantere kvalitetsmessig riktig utført arbeid.

Jeg samarbeider med en rekke andre håndverksgrupper, (se under samarbeidspartnere) og kan formidle elektriker, maler, rørlegger og murer til alle typer av prosjekter. Jeg fungerer da som kontaktleddet mellom kunde og øvrige fag.Mitt arbeidsområde er Bergen og omegn.

Johansson Anders Byggmester holder til på besøksadressen Øvre Kirkebirkeland 11, 5227 Nesttun. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2001-11-06 og som et Enkeltpersonforetak. Johansson Anders Byggmester driver i bransjen "Snekkere". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Johansson Anders Byggmester på telefon 404 50 703, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.byggmesterjohansson.no

Besøksadresse Øvre Kirkebirkeland 11, 5227 Nesttun
Postadresse Øvre Kirkebirkeland 11, 5227 Nesttun
 
Epost
anders@byggmesterjohansson.no
Telefon
(+47) 404 50 703
Mobiltelefon
(+47) 404 50 703

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies