IO.NO

Fullversjon Nytt søk

JKE Hadeland Kjøkken Og Bad

Totallevrandør av Baderom, Kjøkken og garderobeløsninger

Vis i kart
415 25 146
post@hadelandkb.no www.hadelandkb.no

Mer informasjon

Kontakt oss for en uforfpliktende befaring slik at vi på best mulig måte kan finne en løsning som er tilpasset ditt behov.

Hanne G. Jørgensen og Lars E. Sørum har lang og bred erfaring innenfor bransjen kjøkken og bad.

Hanne har bl. a jobbet hos Rotnes Bygg, hvor hun hadde ansvar for salg og tegn. av kjøkken, bad og garderober. Hun har også vært ansatt ved Comfortkjeden hvor hun i hovedsak tegnet og solgte bad. Det var her hun ble kjent med Lars, hvor han var ansatt som murer/flislegger. De to siste årene før de startet egen bedrift, som i dag er Hadeland Kjøkken og Bad, var Hanne ansatt som prosjektleder for en kjøkkenforhandler i Ski. Hun har også tatt deler av møbelsnekker-faget, noe som kommer godt med når en snakker fagspråk innen kjøkken.

Lars har mange års erfaring innen mur, flis og snekkering. Han har også god erfaring når vi snakker om gamle håndverkstradisjoner.

Sammen har de bred erfaring til å møte kundens ønsker og dagens krav. Vi tilbyr alt innenfor bad, fra planlegging til ferdig prosjekt. Vi har tett og nært samarbeide med elektriker, rørlegger og flisbutikk, så her trenger kunden å forholde seg til kun en oppdragsgiver. Vi har de godkjennelser som kreves på våtrom, noe som er viktig i henhold til forsikringer etc.

Når det gjelder kjøkken, kan vi tilby 2 merker. Aran Cusine som er et kvalitetskjøkken fra Italia. Disse er utrolig konkurransedyktige på pris, og har et ”hav” å velge mellom når det gjelder fronter og skrog. Veidekke as har i lang tid, og bruker fortsatt Aran på sine byggeprosjekter. Her har vi gode referanser, hvis det skulle være behov for det.

Den andre leverandøren vår er JKE-Desig. Et solig og anerkjent merke. De kan bl. a. levere malte innredninger i over 2000 farger. De har lang og god erfaring når det gjelder tradisjonelle kjøkken, men tilbyr alt fra det tradisjonelle til det moderne og minimalistiske.

Vi leverer kun ferdig sammensatte skrog med påsatt front/dør. Ingen ”flatpakk”, noe som er viktig å merke seg når det gjelder monteringskostnader.

Kontaktinformasjon

www.hadelandkb.no

Besøksadresse Emsevegen 17, 2770 Jaren
Postadresse Emsevegen 17, 2770 Jaren
 
Epost
post@hadelandkb.no
Telefon
(+47) 415 25 146
Mobiltelefon
(+47) 913 82 309

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies