IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Jfm Produkt AS
Vis i kart
998 54 602
jfm@jfmbygg.no jfmbygg.no

Mer informasjon

JFM PRODUKT AS er et selskap, som er delt på to avdelinger. Den ene er et bygg avdeling, og andre er en salgsavdeling. JFM Produkt AS kan i dag tilby kundene sine en rekke tjenester fra skisser, tegninger, prosjektering til håndverkstjenester, og salg innen bygg, produksjon og total renovering av hus og leiligheter.

Firma påtar seg større og mindre byggeoppdrag hvor grunntanken er å bygge kvalitetshus i helle byggeprosessen, ved bruk av kvalitetsprodukter og riktig byggutstyr.

Selskapet samarbeider med store produsenter i hele Europa. Stor utvalg av produkter gir kunden mulighet å kjøpe varer av god kvalitet til fornuftig pris.

Jfm Produkt AS

holder til på besøksadressen Stensboddingvegen 30, 2150 Årnes. Foretaket ble startet i 2012-03-05 og registrert i brønnøysund-registrene 2012-05-21 og som et Aksjeselskap. Jfm Produkt AS driver i bransjene "Baderomsinnredning og -utstyr", "Elektrikere", "Kjøkkeninnredning", "Murertjenester", "Rørleggere" og "Snekkere". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Jfm Produkt AS på telefon 998 54 602, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

jfmbygg.no

Besøksadresse Stensboddingvegen 30, 2150 Årnes
Postadresse Stensboddingvegen 30, 2150 Årnes
 
Epost
jfm@jfmbygg.no
Telefon
(+47) 998 54 602

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies