IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Jeløy gestalt- og psykoterapi

Vis i kart
971 29 967
hvhalvor@online.no www.jeloygt.no

Mer informasjon

Gestaltterapi passer for deg som….. Du trenger ikke henvisning fra lege, eller være psykisk syk for å oppsøke meg. Det at du trenger en erfaren samtalepartner kan være grunn nok.

Jeg ønsker å møte deg der du er, slik at vi sammen kan utforske hva som hindrer vekst og utvikling i livet ditt nå. I gestaltterapi bruker jeg samtalen som utgangspunkt.

I gestaltterapi gjør vi praktiske øvelser som kan være med å forsterke og synliggjøre det som skjer. Jeg jobber for å bevisstgjøre deg på dine følelser, reaksjoner og handlinger.

Å kjenne etter hvordan du egentlig har det i tankene, kroppen og følelsene kan være utfordrende, og lærerikt. Gjennom å bli mer oppmerksom på hele deg, vil dine behov, muligheter og valg bli tydeligere.

-trenger noen å snakke med -ønsker å bli bedre kjent med deg selv -ønsker å få brukt dine ressurser bedre -føler deg utbrent og sliten -har vanskelig for å sette grenser -har vanskelige valg -sliter med angst og depresjon -er i livskrise -ønsker å finne energi og glede

I begynnelsen av terapien er det vanlig å møte en gang pr. uke. Terapien varer fra noen ganger til flere år, alt etter dine behov.

En terapitime varer i 55-60 min. Hver time koster kr. 500,-parterapi koster 800 kroner for 75 minutter.

Jeløy gestalt- og psykoterapi holder til på besøksadressen Refsnesalleen 82 C, 1518 Moss. Foretaket ble startet i 2008-08-07 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-08-27 og som et Enkeltpersonforetak. Jeløy gestalt- og psykoterapi driver i bransjene "Alternativ medisin", "Familieterapeuter" og "Psykoterapeuter". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Jeløy gestalt- og psykoterapi på telefon 971 29 967, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.jeloygt.no

Besøksadresse Refsnesalleen 82 C, 1518 Moss
Postadresse Refsnesalleen 82 C, 1518 Moss
 
Epost
hvhalvor@online.no
Telefon
(+47) 971 29 967

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies