IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Jankos Mek Verksted AS

Velkommen til Jankos

72 45 56 70
jankos@jankos.no www.jankos.no

Mer informasjon

Jankos mek. verksted ble etablert i 1993 av Jan Rune Berdal og Knut Ove Snildalsli, hver med en eierandel på 50% Eierne er begge født i 1973 og var dermed bare 20 år ved etableringen. Begge er født og oppvokst på gård i Snillfjord.

Jan Rune og Knut Ove har samme utdanning, med fagbrev innen maskinarbeiderfaget. Etter endt skolegang ved Meldal videregående skole, var læretiden siste skritt mot fagbrevet. Rupro AS på Løkken var lærebedrift for Jan Rune, mens Knut Ove gikk i lære hos Elkem Thamshavn på Orkanger. Stedet for nyetableringen var Jan Runes hjemgård Myrset på Snildalssetra, og Jankos Mekaniske Verksted holder fremdeles til der. Det hele begynte nøkternt med en brukt dreiebenk og en fres i et rom på ca. 30m². Etter hvert som oppdragsmengden økte, ble enda et rom isolert og tatt i bruk. Etterspørselen økte sakte men sikkert hele veien, nesten uten bruk av markedsføring. Jobbene var i all hovedsak delproduksjon for industri, og reparasjoner av landbruksutstyr.

På våren 1996 ble et nytt verkstedlokale påbegynt ved siden av det gamle, og dette ble tatt i bruk i juni 1997. Dette var som en revolusjon å regne, med hele 300m² grunnflate.

Denne verkstedhallen inneholder:

» Sveise- og monteringshall på ca. 210m² – med takhøyde 5-7 meter. » Maskinrom på 75m² » Garderobe » Eget kompressorrom » Spiserom » Dusj » Kontorlokaler » Lagerlokaler

Med nye lokaler begynte også arbeidsstokken og vokse. Fra å være bare to nærmest på deltid i oppstarten, har arbeidsstokken blitt utvidet til 6-7 personer.

I løpet av januar 2004 ble neste utvidelse tatt i bruk. Dette er en kapp- og sveisehall på 240m². Her er det montert traverskran som dekker hele hallen, og en halvautomat båndsag med rullebane. Påbygget rommer i tillegg et utvidet skrusortiment. Denne utvidelsen tok vekk mye av slitet for de ansatte, samt at vi fikk mer armslag under arbeidet.

Januar 2007 ble nytt maskinrom på 100 m2 ferdig til innflytning. Her er det CNC-styrte maskiner som gjelder. Traverskran på 2,5 tonn gjør håndteringen av tyngre arbeidsstykker enkel.

Våre produkter blir gjennom våre kunder spredd over hele verden, faktisk til alle 5 verdensdelene! Mottatte priser

Juni 1999 mottok Jankos mek. verksted næringsprisen for Snillfjord kommune. Deretter fikk også bygdeutviklingsprisen i Sør-Trøndelag for 1999 samme eier. Dette gir en god tilbakemelding til det arbeidet som er lagt i etableringen av nye arbeidsplasser ved bedriften.

Jankos Mek Verksted AS

holder til på besøksadressen 7257 Snillfjord. Foretaket ble startet i 1998-12-23 og registrert i brønnøysund-registrene 1999-01-25 og som et Aksjeselskap. Jankos Mek Verksted AS driver i bransjen "Mekaniske verksteder". Foretaket har 15 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Jankos Mek Verksted AS på telefon 72 45 56 70, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.jankos.no

 
Epost
jankos@jankos.no
Telefon
(+47) 72 45 56 70
Telefaks
(+47) 72 45 56 72

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies