IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Jacobsen Trond A

Vis i kart
900 42 800
advokat@legalis.no www.legalisadvokat.no

Mer informasjon

Vi tilbyr juridisk bistand raskere, rimeligere og mer tilgjengelig!

Advokatfirmaet Legalis AS bistår både bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Advokatfirmaet Legalis AS får stadig flere kunder og har hatt jevn vekst siden oppstarten. Vi består i dag av 3 advokater og 3 advokatfullmektiger.

Vi legger stor vekt på god service, rask responstid og høy faglig kvalitet på de tjenester som tilbys våre kunder. Samtidig skal våre tjenester foreligge til en rimelig pris.

Vi legger vekt på å være løsningsorienterte; en sak kan ofte finne sin løsning uten bruk av kostbare rettssaker. Motto: Bruk advokaten før du får bruk for advokaten!

Vi bistår våre kunder blant annet gjennom møtevirksomhet, oppfølging av saker overfor motpart, kontraktsforhandlinger, prosedyre for alle domstoler etc. I tillegg har vi utviklet et eget kommunikasjonsverktøy for besvarelse av juridiske spørsmål over internett. Vårt utstrakte samarbeide med store organisasjoner /samarbeidspartnere gjør at vi når ut til et stort antall personer og bedrifter i Norge.

Jacobsen Trond A holder til på besøksadressen Rosenkrantz' gate 15 3 Etg, 0160 Oslo. Foretaket ble startet i 2006-10-03 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-10-29 og som et Enkeltpersonforetak. Jacobsen Trond A driver i bransjen "Advokater og jurister". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Jacobsen Trond A på telefon 900 42 800, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.legalisadvokat.no

Besøksadresse Rosenkrantz' gate 15 3 Etg, 0160 Oslo
Postadresse Rosenkrantz' gate 15 3 Etg, 0160 Oslo
 
Epost
advokat@legalis.no
Telefon
(+47) 900 42 800
Mobiltelefon
(+47) 900 42 800

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies