IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Iso Blikk AS

Vis i kart
905 30 433
http://www.isoblikk.no/

Mer informasjon

Velkommen til en tur innom hjemmsiden vår. Siden er under oppdatering, men noe informasjon om bedriften og hva vi kan stå til tjeneste med vil du finne allerede nå.

Isoblikk AS er et landsdekkende isolasjonsfirma med hovedkontor på Tingvoll på Nordmøre, der vi har ledende personell samt fagarbeidere med mer enn 40 års erfaring innen offshore, onshore, landanlegg og skip.

På prefabrikasjonsverkstedet på Tingvoll kan vi prefabrikkere kapsling til rør og tanker i syrefast stål og aluminimumsplater. Vi syr også puter etter mål for ventiler og flenser. Når vi nevner at vi også leverer pipehatter til nærmarkedet kan det gi et bilde av spennvidden i leveranse- og produksjonskapasitet. Vi har idag isoleringsoppdrag på blant andre Hustadmarmor, Tine Meierier Elnesvågen, Kristiansund Mekaniske, Rieber Oils, Hydro Sunndal, Skretting m.fl.

Iso Blikk AS holder til på besøksadressen Leirådalsvegen 871, 7656 Verdal. Foretaket ble startet i 2005-04-10 og registrert i brønnøysund-registrene 2005-05-11 og som et Aksjeselskap. Iso Blikk AS driver i bransjene "Blikkenslagere", "Isolasjonsarbeid" og "Isolasjonsmateriell - Engros". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Iso Blikk AS på telefon 905 30 433 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.isoblikk.no/

Besøksadresse Leirådalsvegen 871, 7656 Verdal
Postadresse Leirådalsvegen 871, 7650 Verdal
 
Telefon
(+47) 905 30 433

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies