IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Intra Belysning AS

Vis i kart
23 17 61 00
post@intrabelysning.no www.effekt-lys.no

Mer informasjon

Intra belysning AS er et firma som hovedsakelig er leverandør til det profesjonelle markedet, men også til det private hjem. Intra belysning AS er i sterk vekst, og selv om firmaet er nytt, har de ansatte lang og bred erfaring fra belysningsbransjen. Vi har et bredt spekter av spennende produkter. Vi kan tilby kreative løsninger med produkter av svært høy kvalitet og design. Vi fører agenturene fra Intra, i-LED, Mizar, Lucente, Traddel, Poom, Linea og Aldabra.

Hos Intra belysning AS har vi i dag fem ansatte, og som tidligere nevnt har alle bred kompetanse på fagområdet belysning. Fra prosjektingeniør og autorisert belysningsplanlegger, til belysningskonsulenter som kan bistå med planlegging og prosjektering av lys til alt fra private boliger og til det offentlige miljø.

Intra belysning AS er å finne i 2. etasje over Norfloor på Furuset. I tillegg til vårt store showroom, har vi en butikk som i hovedsak har spesialisert seg på baderomsbelysning, IP44.Kontakt :

trine.andresen@intrabelysning.no

kjersti@intrabelysning.no

Intra Belysning AS holder til på besøksadressen Strømsveien 325, 1081 Oslo. Foretaket ble startet i 2001-10-17 og registrert i brønnøysund-registrene 2001-11-21 og som et Aksjeselskap. Intra Belysning AS driver i bransjene "Belysningsbutikker", "Hjem og Interiør" og "Møbel- og interiørbutikker". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Intra Belysning AS på telefon 23 17 61 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.effekt-lys.no

Besøksadresse Strømsveien 325, 1081 Oslo
Postadresse Strømsveien 325, 1081 Oslo
 
Epost
post@intrabelysning.no
Telefon
(+47) 23 17 61 00
Telefaks
(+47) 23 17 61 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies