IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Intersport Filefjell AS

Vis i kart
61 36 73 46

Åpningstider ( i dag: 10.00 - 17.00 )

Mandag
10.00 - 17.00
Tirsdag
10.00 - 17.00
Onsdag
10.00 - 17.00
Torsdag
10.00 - 17.00
Fredag
10.00 - 18.00
Lørdag
10.00 - 17.00
Søndag
Stengt
post@filefjell.intersport.no https://www.intersport.no/butikker/filefjell

Mer informasjon

Intersport Filefjell er en liten høyfjellsbutikk på Tyinkrysset, rett ved inngangsporten til Jotunheimen.

Vi er selv storforbrukere av fjellet og legger vekt på kvalitet og funksjonalitet i vareutvalget.

Derfor har vi godt utvalg bl.a i merker som Arcteryx og Norrøna.

Sommerstid kan Tyin/ Filefjell by på fine turmuligheter og mange gode fiskevann. Vi har utstyret du trenger for å kunne ha glede av turen. Nye, lette fjellsko med formstøpte innleggssåler er noe annet enn blaute, utgåtte feltstøvler fra førstegangstjenesten. Eller bare kom innom for et turtips! Vi har også et meget godt utvalg av fiskeutstyr. Alt vi tar inn er beregnet på ørretfiske, og vi har et bredt utvalg sluker, spinnere og fluer. Fiske er noe vi virkelig brenner for!

Vi har også sykkelutleie. For 200,- for en dag får du leie en god terrengsykkel fra Scott. Da får du låne hjelm gratis. Vi har også sykler til salgs, og det viktigste du trenger av reservedeler. Vi fører hovedsaklig Scott og Nakamura.

Vinterstid er det ski som er hovedfokus. Vi har konkurransedyktige priser på skipakker i mange prisklasser. Alle får spesialtilpasset ski etter vekt, høyde og nivå. Vi er satsingsbutikk i Intersport på fjellski og vil ha et spesiellt godt utvalg i Åsnes fjellski. Vi er også “Dynafit testsenter”. Det vil si at vi har et bredt utvalg toppturski som man kan leie/teste før man ev. skal kjøpe. Vi har god kompetanse og utvalg på dette området! Ellers har vi bra med twintip-ski for kidsa, og frikjøringsski for de “voksne” barna. Eller gode carvingski for de som trives best i preparert bakke. Kom innom for en god skiprat og få tips om den beste snøen..! Eller smøretips for langrennski?

Trenger du hjelp til skipreppen? Vi fjerner gammel morro fra i fjor, glider sålen og legger festevoks slik at det bare er å stille i skidressen, hente skia og ut på tur! Og vi kan hjelpe deg med å fjerne rusten fra stålkantene slik at det ikke blir brune striper etter deg den første turen.

Vi er også lokal turistinformasjon. Trenger du hjelp til å finne aktiviteter, overnatting, turtips, bussruter eller lokale håndtverkere. Ta turen innom, så hjelper vi deg!

Kontaktinformasjon

https://www.intersport.no/butikker/filefjell

Besøksadresse Tørisvegen 4, 2985 Tyinkrysset
Postadresse Tørisvegen 4, 2985 Tyinkrysset
 
Epost
post@filefjell.intersport.no
Telefon
(+47) 61 36 73 46

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies