IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Interiør Erlbeck

Din mesterbedrift innen interiør, oppussing, vedlikehold og restaurering!
Møbeltapetserer, gulvlegger, interiørdesigner, maler, tapetsering, med mer.
Fra Ålesund til Stryn!

Vis i kart
968 30 860

Åpningstider ( i dag: Ta kontakt )

Mandag
Ta kontakt
Tirsdag
Ta kontakt
Onsdag
Ta kontakt
Torsdag
Ta kontakt
Fredag
Ta kontakt
Lørdag
Ta kontakt
Søndag
Ta kontakt

Mer informasjon

Interiør Erlbeck

Velkommen!
Interiør Erlbeck er en mesterbedrift, og har mange års erfaring fra byggebransjen. Vi utfører en rekke tjenester innen oppussing, interiør, vedlikehold, og restaurering.
Vi vet at fornøyde kunder er den beste reklamen, og det er dette vi jobber for.
Hos oss er det kvalitet og service som gjelder, og du kan føle deg trygg på at vi utfører arbeid i tråd med avtalen. Vi kan vise til gode referanser og tidligere arbeid.

Interiørdesign
Vi hjelper deg med innredning og planlegging av arealbruk o.l. Vi hjelper deg med å finne de løsningene som passer både deg og dine behov. Målet er alltid å skape lønnsomme og brukerorienterte løsninger, samt gjøre kunden fornøyd. Vi har også god erfaring innen dekorasjon, herunder bilder, gardiner, o.l.

Møbeltapetsering
Vi utfører det meste innen møbeltapetsering/ omtrekking. Det er ikke alltid man trenger å bytte ut møbler selvom de er litt slitt eller de trenger nytt trekk. Vi hjelper deg med å få dine møbler til å bli som nye!

Gulv og gulvlegging
Har du behov for nytt gulv? Vi kan slipe dine gulv, eller legge nytt. Vi har god erfaring med både tregulv, laminat, kautschuk, flis, parkett og tepper.

Maling og tapetsering
Vi utfører både utvendig og innvendig maleoppdrag, samt tapetsering av alle typer vegger. Vi arbeider effektivt og målrettet, og gir oss ikke før kunden er fornøyd.


Vi jobber hovedsakelig i områdene fra Ålesund til Stryn (blant annet Ørsta, Langevåg, Hovland, Volda, Grodås m.fl.), men kan også ta oppdrag i blant annet Bergen, Førde og Molde.

Alt vårt arbeid utføres med høy fagmessig standard, og til konkurransedyktige priser.
Vi forvandler hjemmet ditt både raskt og ryddig!

Ta gjerne kontakt med oss på telefonnr. 968 30 860 for en hyggelig prat! Du kan også sende e-post til peter.erlbeck@tussa.com, eller benytte deg av kontaktskjemaet oppe til høyre på siden.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Interiør Erlbeck holder til på besøksadressen Røylidsvegen 38, 6100 Volda. Foretaket ble startet i 2009-09-16 og registrert i brønnøysund-registrene 2009-09-24 og som et Enkeltpersonforetak. Interiør Erlbeck driver i bransjene "Gulvlegging og tapetsering", "Interiørarkitekter og Designere", "Interiørarkitekter og interiørkonsulenter", "Interiørdesign", "Interiørkonsulenter", "Malertjenester" og "Tapet og gulvbelegg". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Interiør Erlbeck på telefon 968 30 860. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Røylidsvegen 38, 6100 Volda
Postadresse Røylidsvegen 38, 6100 Volda
 
Telefon
(+47) 968 30 860
Mobiltelefon
(+47) 968 30 860

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies