IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Interflora Line blomster

Vis i kart
post@line-s.no www.interfloraline.no

Mer informasjon

Interflora Line flyttet fra Dr.Randersgt til Torget 7-9 i september 2011. Besøk byens beste fagblomsterhandel i nye fine lokaler v torget midt i byen. Vi er flere dyktige blomsterdekoratører som ønsker å hjelpe deg med å fomidle blomster til alle anledninger. Hos oss blomstrer det året rundt og vi har blomstene til hverdag og fest.

I butikken vår finner du et bredt varesortiment både i snittblomster, planter og div. gaveartikler. Interflora Line er aktivt medlem i Interflora og vi sender blomster over hele verden. De ansatte er på kurs og deltar i mesterskap for å holde faget på et høyt nivå.

Vi tilbyr alt innen Sorgbinderi, Brudebinderi og andre anledninger en måtte ønske blomster til.

Send en blomst i dag!

Med vennlig hilsen alle oss i Interflora Line.

Interflora Line blomster holder til på besøksadressen Torget 7-9, 1830 Askim. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Enkeltpersonforetak. Interflora Line blomster driver i bransjene "Blomsterbutikker" og "Blomsterdekoratører". Foretaket har 7 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Interflora Line blomster på telefon 920 85 496, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.interfloraline.no

Besøksadresse Torget 7-9, 1830 Askim
Postadresse Torget 7-9, 1830 Askim
 
Epost
post@line-s.no
Mobiltelefon
(+47) 920 85 496
Telefaks
(+47) 69 88 74 50

Last ned visittkort
Del av Interflora
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies