IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Interbuss Fredrikstad AS

Vi sørger for en behagelig reise med vår topp moderne turbuss. Se hjemmesiden vår for mer info!

Vis i kart
69 31 00 44
roger@interbuss.no www.interbuss.no

Mer informasjon

Velkommen til Interbuss Fredrikstad AS

Interbuss Fredrikstad AS sørger for en behagelig reise med vår topp moderne turbuss. Våre reisemål er i hovedsak Kroatia og Spania.

Reisemål:

Estland og Latvia

Tallinn er en by som viser deg to forskjellige sider. Den gamle og ærverdige med brosteinsbelagte gater og mye historikk, og den nye og moderne med sine store varehus. Vi skal ha en 2 timers rundtur med guide før vi begir oss ut på landeveien mot Riga.

Kroatia

Kroatias kyst er delt inn i tre områder: Dalmatia lengst syd, Kvarner i midten, og øverst Istria som ligger på en halvøy på grensa mot Slovenia i nord. Istria er med sin nærhet til resten av Europa det mest utbygde turistområdet.

Spania

Spania er ikke uten grunn et svært populært reisemål. På våre turer vil du oppleve noen av Europas deiligste perler; fra flotte strender til sjarmerende byer med et pulserende uteliv.

Ny sesong, nye reiser!

Håper vi ser deg på en av våre turer, og velkommen om bord skal du være!

Interbuss Fredrikstad AS holder til på besøksadressen Halvorsrødveien 32 A, 1621 Gressvik. Foretaket ble startet i 2008-06-27 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-08-27 og som et Aksjeselskap. Interbuss Fredrikstad AS driver i bransjene "Busstransport", "Reisearrangører", "Reisebyråer", "Reiseliv" og "Turbusser". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Interbuss Fredrikstad AS på telefon 69 31 00 44, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.interbuss.no

Besøksadresse Halvorsrødveien 32 A, 1621 Gressvik
Postadresse Halvorsrødveien 32 A, 1621 Gressvik
 
Epost
roger@interbuss.no
Telefon
(+47) 69 31 00 44
Mobiltelefon
(+47) 906 44 677

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies