IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Inter Revisjon AS

Vis i kart
61 29 25 80
post@gr.no www.gr.no

Mer informasjon

Inter Revisjon Gudbrandsdal ligger på Vinstra, i lokaler med gode parkeringsmuligheter (se kart). Våre dyktige og motiverte medarbeidere har allsidig bransjekunnskap, og tilbyr tjenester til næringslivet i Gudbrandsdalen.

Vi kjenner lokale forhold Vi er forankret i ditt lokalmiljø, og har bred erfaring fra revisjons- og rådgivningsoppdrag for små og mellomstore bedrifter innen en rekke bransjer.

I tillegg til revisjon tilbyr vi bistand og rådgivning ved:

* Utarbeidelse av årsoppgjør og ligningspapirer
* Valg av selskapsformer
* Stiftelse av selskaper
* Fusjon/fisjon
* Regnskap
* Bedriftsøkonomi
* Skatte- og avgiftsplanlegging
* Overdragelse av bedrifter
* Arv og generasjonsskifte

Bredt kontaktnett I tillegg til egen fagekspertise har vi et bredt kontaktnett både lokalt og på landsbasis. Dette gir oss muligheter til å komme med gode løsningsforslag på de fleste spørsmål. Vårt selskap er tilknyttet Inter Revisjon Norge AS, med et nettverk på 40 kontorer over hele landet. Internasjonalt er Inter Revisjon AS representert ved medlemskap i alliansen Praxity.

Inter Revisjon AS holder til på besøksadressen Maskinvegen 15, 2640 Vinstra. Foretaket ble startet i 1997-08-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1997-08-06 og som et Aksjeselskap. Inter Revisjon AS driver i bransjen "Revisjon". Foretaket har 15 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Inter Revisjon AS på telefon 61 29 25 80, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.gr.no

Besøksadresse Maskinvegen 15, 2640 Vinstra
Postadresse Postboks 68, 2639 Vinstra
 
Epost
post@gr.no
Telefon
(+47) 61 29 25 80
Telefaks
(+47) 61 29 25 81

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies