IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Institutt For Journalistikk Stiftels

Vis i kart
69 30 41 00
firmapost@ij.no www.ij.no

Mer informasjon

Institutt for Journalistikk (IJ) ble opprettet i 1975 av Norsk Presseforbunds grunnorganisasjoner Norsk Journalistlag, Norsk Redaktørforening og Mediebedriftenes Landsforening.

Instituttet driver faglig utviklingsarbeid (anvendt forskning), etter- og videreutdanning i form av kurs, produksjon av faglitteratur og annet fagverktøy, utredningsarbeid for organisasjonene og iverksettelse av andre tiltak som kan være til praktisk nytte for yrkesaktive journalister og redaktører.

Instituttets virksomhet skal dekke journalistikk i alle medier: Nettmedier, dagspresse, fjernsyn, radio, ukepresse, fagpresse og andre former for journalistisk informasjonsarbeid.

Instituttet er iverksettende organ for en rekke særtiltak, blant annet Studiepermisjonsordningene, Pressens stipendkomite, Pressens faglitteraturfond, Dagspressens START-kurs m.fl.

Virksomheten finansieres dels av statsmidler, bevilget som en del av den statlige pressestøtten, dels ved salg av kurs, konsulenttjenester, bøker og dels ved gjennomføring av kurs og prosjekter for andre samarbeidende organer og institusjoner.

Institutt For Journalistikk Stiftels holder til på besøksadressen Storgata 11, 1601 Fredrikstad. Foretaket ble startet i 1997-04-08 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-02-20 og som et Sti. Institutt For Journalistikk Stiftels driver i bransjene "Kursvirksomhet og kveldsskoler" og "Øvrig undervisning". Foretaket har 10 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Institutt For Journalistikk Stiftels på telefon 69 30 41 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.ij.no

Besøksadresse Storgata 11, 1601 Fredrikstad
Postadresse Postboks 214, 1602 Fredrikstad
 
Epost
firmapost@ij.no
Telefon
(+47) 69 30 41 00
Telefaks
(+47) 69 30 41 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies