IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Innur AS

Våre fagområder er: Utmarksutvikling av mindre områder. Prosjektering av mindre bioanlegg. Basert på flis, ved og pellets. Ta kontakt til en uforpliktende prat!

Vis i kart
977 75 053

Åpningstider ( i dag: Kontakt oss!! )

Mandag
Kontakt oss!!
Tirsdag
Kontakt oss!!
Onsdag
Kontakt oss!!
Torsdag
Kontakt oss!!
Fredag
Kontakt oss!!
Lørdag
Kontakt oss!!
Søndag
Kontakt oss!!
bjorn@innur.no www.innur.no

Mer informasjon

Innur er et rådgivende firma med lokale og regionale ambisjoner. Vi bidrar med kompetanse til grunneiere og lokalt næringsliv, for at de skal få best mulig økonomi i satsning på hytter og utmark både i en utbyggings- og driftsfase. Vi utarbeider byggesøknader for alle type byggeprosjekt, prosjekterer mindre bioenergianlegg basert på ved, flis eller pellets. Vi foreslår praktiske og gjennomførbare løsninger for den enkelte oppdragsgiver, og er for en del oppdragsgivere døråpnere til offentlige myndigheter og finansieringsinstitusjoner. Dette gir gode forutsetninger til at oppdragsgiver tar de rette vei valg for å nå målet om en lønnsom og bærekraftig næring.

Vi leverer tjenester som avtalt til rett tid og pris.

Innur AS

holder til på besøksadressen Lismarkvegen 276, 2616 Lismarka. Foretaket ble startet i 2009-02-02 og registrert i brønnøysund-registrene 2009-03-26 og som et Aksjeselskap. Innur AS driver i bransjene "Bedriftsrådgivning", "Eiendomshandel og eiendomsutvikling", "Konsulenttjenester" og "Rådgivende ingeniører". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Innur AS på telefon 977 75 053, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.innur.no

Besøksadresse Lismarkvegen 276, 2616 Lismarka
Postadresse Lismarkvegen 276, 2616 Lismarka
 
Epost
bjorn@innur.no
Telefon
(+47) 977 75 053
Mobiltelefon
(+47) 977 75 053

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies