IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Inger Berit Grøterud Livsveileder Og Healer

Vis i kart
970 07 710
energyworker@ingerberit.com www.ingerberit.com

Mer informasjon

Jeg tror - som vi lærer på Iliana Akademiet også - at for å kunne være en god veileder og healer er det viktig å starte med seg selv. Desto bedre jeg forstår meg selv og tar ansvar for mine egne prosesser, desto mer kan jeg hjelpe andre igjennom sine prosesser og være fult tilstede i det som skjer.

Utdannelsene som Iliana livsveileder og healer har gitt meg mange nyttige resurser og redskaper som jeg tar med meg inn i jobben som veileder, samtalepartner, healer og energiarbeider.

ILIANA modellen er en resursorientert og holistisk modell som baserer seg på selvutvikling og blant annet det Ericsonianske prinsippet om at vi alle dypest sett er ok og samtidig i vekst.

Et tema som har blitt stadig viktigere for meg igjennom min personlige utvikling er å hjelpe kvinner til å finne sin indre kraft og ta eierskap til kroppene sine. Da dette har hvert et stort tema i mitt eget liv og noe som jeg ser at mange andre jenter og kvinner også sliter med.

Inger Berit Grøterud Livsveileder Og Healer holder til på besøksadressen Nygårdsgaten 94, 5008 Bergen. Inger Berit Grøterud Livsveileder Og Healer driver i bransjene "Coaching og ledelse" og "Healere". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Inger Berit Grøterud Livsveileder Og Healer på telefon 970 07 710, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.ingerberit.com

Besøksadresse Nygårdsgaten 94, 5008 Bergen
Postadresse Nygårdsgaten 94, 5008 Bergen
 
Epost
energyworker@ingerberit.com
Telefon
(+47) 970 07 710
Mobiltelefon
(+47) 970 07 710

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies