IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ingeniør Eirik Bilet

Ingeniør eirik bilet er totalleverandør av transmisjonsprodukter. bonfiglioli , benzler , spaggiari , van der graaf m.m.

Vis i kart
900 15 499

Åpningstider ( i dag: Døgnåpent )

Mandag
Døgnåpent
Tirsdag
Døgnåpent
Onsdag
Døgnåpent
Torsdag
Døgnåpent
Fredag
Døgnåpent
Lørdag
Døgnåpent
Søndag
Døgnåpent
eirik@bilet.no www.bilet.no

Mer informasjon

Ingeniør Eirik Bilet er totalleverandør av transmisjonsprodukter. Med nesten 20 års erfarings fra industri og vedlikehold kan vi med hånden på hjertet si at vi kjenner produktene, markedet og leverandørene.

Ingen er gode på alt, men vi vet hvem som er god på hva. La oss hjelpe deg til frem til riktig produkt, til rett tid og best pris.

Ingeniør Eirik Bilet er totalleverandør av transmisjonsprodukter. Vi fører alle typer og merker reduksjonsgear og elektromotorer. Hele Norge er vårt nedslagsfelt. Vi er nærmere deg, enn du tror.Våre produkter ligger lagerført over store deler av landet. En telefon til oss, og du kan anse saken som løst på beste måte.

Vår spesialitet er å hjelpe våre kunder til å holde produksjonen oppe og utgiftene nede. Det innebærer at vi må skaffe til veie produkter fra hele verden på absolutt raskeste måte.

Vi fører merker som : bonfiglioli , benzler , spaggiari , van der graaf m.m

Ingeniør Eirik Bilet holder til på besøksadressen Losjeskogen 8, 1621 Gressvik. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2000-08-28 og som et Enkeltpersonforetak. Ingeniør Eirik Bilet driver i bransjene "Elektromotorer og generatorer" og "Industrimaskiner og utstyr - Engros". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Ingeniør Eirik Bilet på telefon 900 15 499, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.bilet.no

Besøksadresse Losjeskogen 8, 1621 Gressvik
Postadresse Losjeskogen 8, 1621 Gressvik
 
Epost
eirik@bilet.no
Telefon
(+47) 900 15 499
Telefaks
(+47) 69 35 29 50

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies