IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Infratek Norge AS

Vis i kart
23 12 88 00
post@infratek.no www.infratek.no

Mer informasjon

Infratek er en ledende nordisk totalleverandør innen bygging, drifting og sikring av kritisk infrastruktur. Våre kunder er hovedsakelig store og mellomstore bedrifter og offentlige virksomheter med behov for utbygging, drifting og sikring av kritisk infrastruktur, primært innen energi, telekom og høysikkerhet.

Infratek utgjorde forretningsområdet Tekniske tjenester i Hafslund ASA frem til utskillelse og børsnotering på Oslo Børs i desember 2007. I desember 2009 endret konsernet navn fra Hafslund Infratek ASA til Infratek ASA i forbindelse med overtakelsen av Fortums entreprenørvirksomhet med 1100 ansatte i Norge, Sverige og Finland.

Vekstambisjoner i Norden
Veksten innen bygging og drifting av kritisk infrastruktur krever større og mer effektive leverandører. I løpet av få år har Infratek gått fra å være en intern tjenesteleverandør tilknyttet Hafslund-konsernets nettvirksomhet, til å bli en lønnsom, frittstående aktør med sterk posisjon i det nordiske markedet. I dag har Infratek-konsernet om lag 2500 ansatte og virksomhet i Norge, Sverige og Finland.

Kontaktinformasjon

www.infratek.no

Besøksadresse Breivollveien 31, 0668 Oslo
Postadresse Postboks 63 Alnabru, 0614 Oslo
 
Epost
post@infratek.no
Telefon
(+47) 23 12 88 00
Telefaks
(+47) 23 12 88 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies