IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Indrebø Solveig Gullsmed

Vis i kart
905 48 829
post@solveig-indrebo.no www.solveig-indrebo.no

Mer informasjon

Opprinnelig er jeg fra Oslo der jeg utdannet meg som gullsmed og gemmolog. I 1990 startet jeg eget verksted på Åndalsnes.

Jeg lager vakre smykker i stilren design. Formspråket og de tekniske løsningene er enkle, men ikke tilfeldige. Mye av arbeidet går ut på å forenkle former slik at smykkene fremstår som flotte og tydelige blikkfang. Materialvalg er hovedsakelig sølv, med innslag av gull og utradisjonelle materialer. Inspirasjonen hentes fra andre kunstarter og arkitektur så vel som fra natur og orientalsk kultur.

Min visjon er at smykkene skal være fremtidsrettede og ha en varig verdi for menneskene som bærer dem.

Indrebø Solveig Gullsmed holder til på besøksadressen Gjerteigen 1, 6300 Åndalsnes. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1990-06-23 og som et Enkeltpersonforetak. Indrebø Solveig Gullsmed driver i bransjene "Gullsmedbutikker" og "Gullsmeder og smykkedesignere". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Indrebø Solveig Gullsmed på telefon 905 48 829, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.solveig-indrebo.no

Besøksadresse Gjerteigen 1, 6300 Åndalsnes
Postadresse Postboks 292, 6301 Åndalsnes
 
Epost
post@solveig-indrebo.no
Telefon
(+47) 905 48 829

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies